Er zijn op dit moment maar weinig beleggers te vinden die staan te trappelen voor een investering in de luchtvaartsector. Dat is ook niet verwonderlijk, want de coronacrisis weet diepe sporen in de sector achter te laten. Maar, juist dat kan enorm interessant zijn voor de oplettende belegger.

Een oud gezegde leert ons dat we hebzuchtig moeten zijn als anderen angstig zijn. Niemand minder dan Warren Buffett voert deze spreuk al jaren met succes uit. Wellicht kan de luchtvaartsector juist daarom nu erg interessant zijn. Er zijn namelijk maar weinig beleggers die op dit moment rekenen op een wederopstanding van deze hard afgestrafte sector.

Er zijn genoeg kansen te vinden binnen de luchtvaartsector

Volgens de analisten van Nautilus Investment Research is een nieuwe cyclusbodem in de Amerikaanse luchtvaartsector in de maak. Op de bovenstaande illustratie zijn de resultaten van de voorgaande cyclusbodems in beeld gebracht. Tijdens de 10 voorgaande cyclusbodems stond de S&P 500 Airlines Index in 9 van de 10 gevallen een halfjaar later hoger. Het gemiddelde rendement tijdens die periode bedraagt ruim 50%!

Uiteraard hoeft het verleden zich niet opnieuw te gaan herhalen. Maar, dit onderzoek maakt wel duidelijk dat dit mogelijk het ideale moment kan zijn om in te spelen op de kansen die er in deze sector te vinden zijn.

Spotgoedkoop groeibedrijf … nu nog onder 10 dollar

Een vergeten technologiebedrijf met opwaarts potentieel van bijna 100%.

GRATIS TIP: Het goedkoopste aandeel onder 10 dollar