Jim Cramer Jim Cramer is een rasoptimist. En als hij wolken ziet verschijnen, dan kunnen beleggers maar beter op hun tellen passen. Welke wolken ziet de man nu precies aan de horizon verschijnen? U leest het hier. Laten we maar direct met de deur in huis vallen: de wolken die Jim Cramer ziet, zijn een letterlijke vertaling van de ‘cloud,’ Oftewel cloud computing, dus dat valt dan weer mee 😉 Maar de analogie met een naderende storm is zeker aanwezig, aldus Jim Cramer. Cloud computing ontwikkelt zich razendsnel en tal van bedrijven hebben zich inmiddels op de rijdende trein geworpen.

**Volg ons op TWITTER als u geen interessante informatie wilt missen**

De ‘cloud‘ gaat groot worden, heel groot volgens de man. En daar kon Jim Cramer best eens groot gelijk in kunnen krijgen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de mogelijkheden zijn schier eindeloos. En Cramer zou Cramer niet zijn als hij, of zijn hardwerkende redactie, daar geen bijpassend aandeel bij zou hebben gevonden.

Jim Cramer: mis de trend niet!

Welk aandeel heeft Cramer gevonden dat sterk kan profiteren van de booming cloud business? Dat heet Workday, een cloud based provider van software geënt op menselijk kapitaal. Een relatief jong bedrijf wat vorig jaar minder verlies boekte dan verwacht en zijn omzet met 74 procent zag stijgen. En ook dat laatste cijfer lag boven de analistenverwachtingen. En dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. En daar stopt het goede nieuws niet volgens Jim Cramer: Workday zag zijn klantenbasis met 50 procent groeien en de guidance van het bedrijf voor zowel het lopende kwartaal als het lopende (fiscale) boekjaar overtroffen eveneens de marktverwachtingen. Wij willen graag benadrukken dat dit een tip is van Jim Cramer, en ook alléén van hem. Wilt u meer weten over kansrijke aandelen in de cloud, lees dan ons TECHNOLOGIE Rapport