Temper Thompson jonge ondernemers De meeste tieners kiezen ervoor hun tijd te spenderen voor hun Playstation, TV kijken of wat rondhangen met hun vrienden. Hiervoor gaan ze graag langs bij de geldautomaat genaamd mama en papa of ze nemen een slecht betaalde job bij de bakker of McDonald’s. Maar Temper Thompson pakte het anders aan. Thompson vroeg geen geld aan zijn ouders en wou ook geen frieten bakken. Hij kroop achter zijn computer en begon een online marketing netwerk. Zijn doel was om $100 per maand te verdienen. Nu publiceert hij cursussen die hem maandelijks $30.000 of zo’n €25.000 opbrengen. Dit zijn de 5 lessen die hij trok uit zijn succes, jonge ondernemers kunnen er een voorbeeld aan nemen. # 1. Onderneem actie Veel mensen praten over wat ze graag zouden doen, maar ze doen niets, zegt Temper Thompson. Wanneer je geen actie onderneemt, zal je ook nooit succesvol worden. Ideeën, zelfs zeer goede ideeën, zijn goedkoop. We hebben heel de tijd goede ideeën, de kunst is om ze ook om te zetten in concrete plannen.

# 2. Vrees niet om te falen Terwijl zijn business groeide, ging Thompson door periodes van ‘trial and error’. Veel mensen proberen, maar geven op als het niet lukt. Je moet echter leren uit je fouten om beter te worden, falen is juist een voordeel omdat je weet wat niet werkt. Blijf proberen tot je weet wat wel werkt.

# 3. Blijf gefocust Jongeren hebben het tegenwoordig steeds moeilijker om stil te zitten of gefocust te blijven. Maar volgens Temper Thompson is het meest krachtige dat je kunt doen juist de focus leggen op een ding. Je groeit sneller wanneer je gefocust blijft.

# 4. Omring jezelf met positieve mensen Een belangrijk netwerk is belangrijk. Je moet mensen om je heen hebben die inspireren, aanmoedigen en je naar een hoger niveau brengen. De ouders van Thompson zijn zelf ondernemers, ze hebben hem niet financieel gesteund, maar wel moreel en met aanmoediging. Negatieve mensen om je heen halen je alleen maar naar beneden, positieve mensen ondersteunen je en brengen je hoger. (P.S. Wanneer mensen je naar beneden willen halen, wil dat zeggen dat je al boven hen staat)

# 5. Maak het jezelf niet te comfortabel Temper Thompson zijn business groeit met een factor van 10 per jaar, hij blijft niet bij de pakken zitten. Wanneer hij zijn doel van $100 per maand bereikte, veranderde hij zijn doel in $1.000 per maand, en daarna $10.000 per maand. Zijn volgende doel is dan ook een omzet van $100.000 per maand. Veel mensen die hun doel bereiken, houden het daarbij, ze worden comfortabel in de situatie.

<< Leer hier welke 10 stappen je moet zetten om BeursMiljonair te worden >>