De Bitcoin wist tijdens de avondsessie van dinsdag door de belangrijke steungrens van $ 9.500 te breken. Als gevolg daarvan daalde de Bitcoin in enkele minuten tijd richting de grens van $ 8.000. En daarmee was plotseling de volatiliteit binnen de cryptomarkt weer terug. Volgens diverse analisten moeten de cryptobeleggers rekening houden met verdere koersdruk.

Tijdens de afgelopen weken bewoog de Bitcoin min of meer zijwaarts. Volgens de technische analisten was het wachten op een uitbraak. En die uitbraak kwam uiteindelijk woensdagavond. Helaas voor de cryptobeleggers was dit een neerwaartse uitbraak.

De koers van de Bitcoin kan nog verder gaan dalen

Volgens de mannen van Nautilus Investment Research moeten cryptobeleggers de komende tijd rekening houden met meer koersgeweld. Op de bovenstaande grafiek is namelijk te zien dat de Bitcoin op dit moment een soortgelijk patroon laat zien als in 2018. En destijds wist de neerwaartse uitbraak uiteindelijk te zorgen voor een koersdaling van 40%. Mocht die daling er op dit moment opnieuw komen, dan moeten cryptobeleggers rekening houden met een daling richting de grens van $ 5.000.

Volgens de technische analisten van Nautilus Investment Research ziet het plaatje er op dit moment niet bepaald rooskleurig uit. De Bitcoin wist in juni af te ketsen van het 61,8% Fibonacci-niveau en sinds dat moment hebben de beren de regie overgenomen. En de cryptoberen lijken vooralsnog niet van plan te zijn om het stukje terug over te geven aan de cryptostieren.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)