Tot voor kort maakten beleggers zich grote zorgen over de beurstoekomst. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne wist op de beursvloer te leiden tot grote onzekerheid en ook het veranderende monetaire beleid werd gezien als een teken aan de wand. Ondanks deze factoren wisten de aandelenmarkten tijdens de voorbijgaande weken een overtuigende herstelbeweging te produceren. En mogelijk is de bodem van het jaar al neergezet.

Warren Buffett leert ons dat je angstig moet zijn wanneer anderen hebzuchtig zijn en dat je juist hebzuchtig moet zijn als anderen angstig zijn. En deze beurswijsheid had tijdens de voorbijgaande maanden van groot belang kunnen zijn. Tijdens de eerste twee maanden van dit jaar werden de financiële markten immers in korte tijd geconfronteerd met stevige verliezen. Maar, juist dat moment had aangegrepen kunnen worden om aandelen aan de portefeuille toe te voegen.

Deze grafiek voorspelt een koersstijging van 18%

Volgens de analisten van All Star Charts kan de bodem van het jaar al neergezet zijn. Op de bovenstaande grafiek is te zien dat de toonaangevende Amerikaanse beurs enkele weken geleden steun wist te vinden bij het 161,8% Fibonacciniveau. Dit niveau is gevormd door de top van 2020 samen met de bodem van 2020 te nemen. Deze Fibonaccigrens wist in het jaar 2021 aanvankelijk nog te fungeren als weerstand, maar werd daarna opwaarts doorbroken en ging toen juist gelden als steun.

Volgens de Fibonacciwetten moeten beleggers nu rekening houden met het volgende Fibonacciniveau. In dit geval betreft dat het niveau van 261,8%. Bij de S&P 500 index zou dit resulteren in een koers van 5.338. Gezien de huidige koers zou dat een koersstijging van 18% betekenen.

Gaat binnenkort de magische grens van 5.000 punten bereikt worden?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.