Tijdens de afgelopen handelsweek werden op Wall Street de records verder aangescherpt. De koersval van twee weken geleden werd binnen enkele handelsdagen tijd volledig teniet gedaan. Met deze actie lieten de stieren opnieuw zien dat ze onoverwinnelijk zijn. Mogelijk ligt nu de weg open voor nog veel hogere koersen.

Op dit moment is er nog steeds sprake van een extreem optimistische stemming op de beursvloer. Als gevolg hiervan grijpen beleggers elke beurscorrectie aan om nieuwe posities aan de portefeuille toe te voegen. En vooralsnog hebben ze het gelijk aan hun zijde, want tijdens de voorbijgaande maanden wisten de beurzen alleen maar verder in waarde te stijgen.

De S&P 500 index kan stijgen naar de 5.000 punten

Volgens de bovenstaande grafiek, afkomstig van Yuriy Matso, kunnen de beurzen ook tijdens de komende maanden verder in waarde gaan stijgen. Volgens deze lange termijn grafiek (logaritmische schaal) ligt de weg voor de S&P 500 index open tot de 5.000 punten. Rond dat niveau wordt de toonaangevende Amerikaanse beurs geconfronteerd met de lange termijn weerstand die al sinds de late jaren ’20 intact is.

Vanaf het huidige niveau gerekend zou dat voor de S&P 500 index nog een koersstijging van ruim 15% betekenen. Beleggers mogen dus vooralsnog blijven hopen op verder stijgende beurskoersen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis