Het is van begin deze eeuw geleden dat we nog eens een sterk lange termijn koopsignaal kregen voor de goudprijs. Toen steeg de goudprijs in 10 jaar tijd van $200 tot bijna $2.000. En nu is dit lange termijn signaal er opnieuw.

Op de eerste grafiek zie je hoe de goudprijs is gestegen de laatste decennia. Onderaan bevindt zich de MACD indicator. Tijdens een langdurige daling, zoals in de jaren ’80 en sinds 2012, bevindt de rode lijn zich boven de blauwe lijn.

<< De ULTIEME Goudgids >>

Maar wanneer we inzoomen op de MACD indicator, zien we dat voor het eerst sinds begin deze eeuw de blauwe lijn de oranje lijn opnieuw opwaarts kruist. Dit signaleert dat de blauwe lijn opnieuw langdurig boven de oranje lijn kan komen liggen.

Dit zou een extra signaal zijn dat de goudmarkt opnieuw in een langdurige stierenmarkt zit. Een stijging boven $1.400 zou een definitief koopsignaal triggeren waardoor de goudprijs opnieuw richting een nieuw record van meer dan $2.000 kan.

Goud met een hefboom

Wanneer de goudprijs wakker schiet, exploderen de goudmijnaandelen. Via goudmijnaandelen kan je vandaag een perfecte hefboom creëren op een stijging van de goudprijs. Een stijging van het gele edelmetaal van 23% is genoeg om de goudmijnaandelen 150% hoger te zetten.

Dat komt omdat goudmijnaandelen niet alleen historisch goedkoop zijn, maar ook nog eens historisch goedkoop tegenover de goudprijs.

<< Ontdek de beste goudmijnaandelen en betaal per maand >>

Weinig beleggers beseffen het potentieel van goudmijnaandelen. Indien de goudprijs dit lange termijn signaal inlost, zit je met goudmijnaandelen letterlijk … op een goudmijn.

Bron: K.W.N. 

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER