Marihuana is een grondstof dat vandaag nog een slecht imago heeft. Maar dat was in het verleden ook zo met alcohol en tabak. Vandaag zijn alcohol en tabak uitgegroeid tot legale miljarden sectoren. Marihuana staat hetzelfde te wachten. Wie er vanaf het begin bij is, kan daar enorm veel geld mee verdienen.

Marihuana treedt steeds meer uit de illegaliteit. Dat komt omdat de softdrug enorm veel voordelen heeft. Het is al bewezen dat marihuana voor medische doeleinde belangrijke gunstige effecten heeft. Het kan bijvoorbeeld chronische pijn en epilepsie behandelen.

Maar het heeft ook industrieel nut. De hennepplant kan bijvoorbeeld katoen vervangen of houtpulp voor papier. De hennepplant is bijzonder sterk. Dit onderdeel kan zelfs groter worden dan medische marihuana.

En dan is er ook nog de legaliseringsgolf naar recreatief gebruik. Er zijn in de Verenigde Staten al 8 staten die marihuana voor recreatief gebruik legaliseerden. En Canada staat op het punt als eerste G-8 land ter wereld een legalisering door te voeren.

<< Top 5 marihuana aandelen van 2017 >>

Een marihuana markt van $150 miljard

De schattingen voor de toekomst van de marihuana industrie variëren nogal. Maar de meeste analisten gaan uit van $20 miljard tegen eind dit decennium en $60 miljard tegen midden volgend decennium. De Verenigde Naties schat zelfs dat de marihuana sector kan uitgroeien tot een markt van $150 miljard.

Om dit even in perspectief te plaatsen, een markt van $150 miljard is 9 keer groter dan de zilvermarkt, bijna 5 keer groter dan de koffiemarkt, en groter dan aluminium, koper, maïs en ijzer.

De legale marihuana sector staat op een zeer bijzonder keerpunt. Eens de legaliseringsgolf momentum krijgt, is deze niet meer te stoppen. De marihuana sector kan de komende jaren miljoen aan belastingen opleveren voor overheden en honderdduizenden banen creëren. Daar hebben politici altijd oren naar.

De marihuana industrie bestaat momenteel vooral uit kleine bedrijven. Met deze sterke toekomst voor hen, kunnen deze snel in waarde stijgen. Dat trekt uiteindelijk meer kapitaal en meer beleggers aan waardoor de koersen nog meer stijgen.

Vandaag heb je een (laatste?) kans om in een vroeg stadium deze rit te volgen.

Blijf op de hoogte van alle beurs- en grondstoffennieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

Bron: C.R.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …