De komende jaren kan je mogelijk heel veel geld verdienen met marihuana-aandelen. Wie nu de nodige kennis opdoet, op de juiste manier investeert, en voldoende geduld kan uitoefenen, kan de investering van zijn leven doen. Een topman uit de industrie zegt namelijk dat de legalisering in de VS dichterbij is dan je zou denken. En het blijft niet alleen bij de Verenigde Staten.

Het Canadese Tilray kwam in juni verrassend genoeg naar de Amerikaanse aandelenmarkt. Het is verrassend omdat Canada veel verder staat op het gebied van legalisering van marihuana en veel marihuana-aandelen op de Canadese beurs noteren. Tijdens de persconferentie van de meest recente kwartaalresultaten, werd duidelijk waarom Tilray voor de Amerikaanse beurs kiest.

“I think that we’re a lot closer to federal legalization in the U.S. than most people realize. Whenever it happens, Tilray will be ready.”

De topman van Tilray bevestigt hiermee indirect wat het Amerikaanse BuzzFeed News afgelopen woensdag de wereld in stuurde. Volgens BuzzFeed News verzamelt president Trump experts die de legalisering van marihuana in de Verenigde Staten moeten voorbereiden.

“The White House has secretly amassed a committee of federal agencies from across the government to combat public support for marijuana and cast state legalization measures in a negative light.”

Legale marihuana: markt van $150 miljard

Grafiek: BeursBrink

Maar volgens Tilray blijft het niet bij de Verenigde Staten. Zo ziet CEO Brendan Kennedy een globale legaliseringsgolf van marihuana de komende jaren. Dit kan de komende jaren een legale markt creëren van maar liefst $150 miljard.

“We are witnessing a global paradigm shift in the transformation of a $150 billion illicit market into an increasingly professionalized, legalized, regulated and taxed industry,”

Wanneer je als belegger op de juiste manier kan inspelen op deze enorme groeitrend, kan je de komende jaren bijzonder veel geld verdienen.

Bron: MarketWatchInvestors

Foto Credit: iStock

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.