Een nieuwe enquête van Finder maakt duidelijk dat de meeste Amerikanen zich grote zorgen maken over de cryptosector. Nog geen 10% van de respondenten geeft aan dat het cryptocurrencies bezit. Daar tegenover staat een grote groep die angstig is over de toekomst van de cryptosector.

De grote digitale munten als Bitcoin, Ethereum en Ripple wisten tijdens het afgelopen jaar extreem goede zaken te doen. Door deze geweldige prestatie steeg aanvankelijk de interesse naar digitale munten. Toch lijkt die optimistische stemming plaatsgemaakt te hebben voor een pessimistische stemming.

Amerikanen zijn (nog) niet gecharmeerd van digitale munten

Op de bovenstaande staafgrafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat Finder onlangs 2.000 Amerikaanse volwassenen ondervraagd heeft. Uit de enquête komt sterk naar voren dat de meeste vrouwen niets moeten hebben van digitale munten. Nog geen 5% van de vrouwen geeft aan dat het digitale munten bezit.

De meeste Amerikaanse respondenten geven overigens aan dat ze de cryptosector vermijden in verband met het hoge risico. Daarnaast zijn steeds meer mannen van mening dat de cryptosector terecht is gekomen in één grote zeepbel.

Overigens zijn het met name de millennials die wel een ‘gokje’ durven te maken. Van deze groep Amerikanen beweert 17% dat het digitale munten bezit. De Baby Boomers moeten niets hebben van de digitale munten, want binnen deze groep bezit amper 2% digitale munten.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven