De Nasdaq index is een van de uitblinkers van de afgelopen weken geweest. In tegenstelling tot de meeste andere indices beweegt de Nasdaq index op dit moment rond haar recordkoers. De goede prestatie van de afgelopen weken biedt alleen geen enkele garantie voor de toekomstige koersbeweging.

De Nasdaq index weet het al jaren beter te doen dan de meeste andere indices. Dit is ook niet vreemd, want de technologieaandelen zijn de absolute uitblinkers van deze Bull Market. En aangezien de meeste technologieaandelen vertegenwoordigd zijn binnen de Nasdaq index, is het niet vreemd dat deze index een geweldige prestatie heeft afgeleverd.

Techstieren moeten zich nu van hun beste kant laten zien

Resultaten uit het verleden bieden helaas geen enkele garantie voor de toekomst en wat dat betreft zou het dus ook goed mogelijk kunnen zijn dat er een einde komt aan de Nasdaq-rally. Deze kans wordt zelfs nog iets groter aangezien de Nasdaq index bij een enorm belangrijke weerstand is aangekomen.

Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Lyons Share, te zien dat de Nasdaq index op dit moment tegen het 161,8% Fibonacci-niveau aan beweegt. Dit niveau is bepaald op basis van de top van 2000 en de bodem van 2002.

Wat dat betreft beuken de ‘techstieren’ dus op dit moment tegen een stevig plafond aan. En het is nog maar de vraag of dit plafond gebroken kan worden.

Al 3 jaar op rij de beursindices verslaan!

Bij het Trading Rapport verslaan we de S&P 500 al 3 jaar op rij. Dit jaar staat het rendement op 17,30%. Een rendement dat is behaald door:

  • 1 aandeel per keer in te nemen
  • Alleen te handelen in aandelen (geen turbo’s, ingewikkelde opties etc)
  • Iedere trade te werken met een instapmoment, stoploss en koersdoel

Met deze simpele methode, snel aandelen kopen en weer verkopen, kan iedereen meedoen. Ontdek HIER het superrendement van Trading >>