De immens populaire game streaming applicatie Twitch maakt het mogelijk voor kijkers om cryptomunten te doneren aan hun favoriete gamers. Voorheen kon je enkel fiatgeld doneren, maar dankzij de integratie van Streamlabs komen daar nu ook 4 cryptomunten bij.

Streamlabs heeft een protocol gebouwd waardoor kijkers cryptomunten kunnen doneren via hun Coinbase account. Het extreem populaire Twitch dat maandelijks miljoenen bezoekers aantrekt lanceert nu de mogelijkheid om de 4 cryptomunten van Coinbase te gebruiken als donatie: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum.

Twitch-streamers moeten een account aanmaken bij Streamlabs, deze account koppelen aan Coinbase en de cryptomunten kunnen binnenstromen. Streamlabs rekent hier geen extra kosten voor aan. De enige kosten die er kunnen zijn, zijn de netwerkkosten van Coinbase.

“Streamlabs does not charge a fee, but some network transaction fees may apply depending on the currency being used.”

Gamers worden cryptomiljonair

Twitch is een van de 50 meest bezochte websites ter wereld. Vooral het spel Fortnite werd zeer snel bijzonder populair dankzij Twitch. Gamers als Ninja verdienen miljoenen dankzij dit platform en kunnen nu dus ook cryptomiljonair worden.

Net als bij een gewone donatie, komen er ook notificaties wanneer de gamer een donatie ontvangt in cryptomunten.

Bron: Bitcoin News

Foto Credit: iStock

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)