Bitcoin kende de laatste maanden verschillende hard forks en er staan er nog op het programma. De 2 vorige hard forks lieten een gelijkaardige evolutie zien bij Bitcoin en de nieuwe munt. Indien dit een trend wordt, zijn er enkele zeer interessante manieren om daarvan te profiteren en ‘gratis’ geld te verdienen.

Om te weten hoe je er geld mee kan verdienen, moet je eerst weten hoe het er bij een Bitcoin Hard Fork aan toe gaat op de cryptomarkt.

Bij de creatie van Bitcoin Cash begin augustus steeg Bitcoin meer dan 50% in de week voor de hard fork. Bij de creatie van Bitcoin Gold steeg Bitcoin meer dan 30% in de 2 weken voor de hard fork.

Beginnen beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten

Dit komt omdat grote beleggers in Bitcoin geld ruiken. Stel dat belegger XYZ 35.000 Bitcoins heeft. Wanneer er een hard fork aankomt, verhoogt deze belegger zijn Bitcoins naar 50.000. Waarom? Omdat bij een hard fork een belegger na de splitsing evenveel munten bezit van beide cryptomunten. Hierdoor ruikt belegger XYZ natuurlijk geld.

 << Eenvoudig Bitcoins kopen en verkopen >>

Op de dag van de hard fork heeft belegger XYZ namelijk 50.000 Bitcoins én 50.000 Hard Fork Coins. Door de hard fork daalt de waarde van Bitcoin omdat er netwerkkracht verdwijnt. Maar zoals dat tot nu toe het geval was, krijgt belegger XYZ méér Hard Fork Coins dan hij verliest aan Bitcoin.

Wanneer belegger XYZ zijn 50.000 Hard Fork Coins verkoopt na de split, verdient hij meer geld dan hij verliest door de waardedaling bij Bitcoin. En zo verdient hij gratis geld.

En aangezien er meerdere beleggers van het kaliber van belegger XYZ zijn, versterkt dit proces de waarde van Bitcoin voor de hard fork en de waarde van de Hard Fork Coin na de hard fork. Met andere woorden: Bitcoin stijgt sterk in de aanloop naar de hard fork en de Hard Fork Coin daalt fors na de hard fork.

Van $2 miljard naar $400 miljard, in de komende 5 jaar

Als belegger kan je hier op 2 manieren gemakkelijk geld aan verdienen:

– Je kan Bitcoin kopen voor de hard fork en meerijden op de prijsstijging door de aankopen van de grote beleggers.

– Je kan na de hard fork de nieuwe coin oppikken wanneer deze massaal werd gedumpt om het gratis geld binnen te halen.

Natuurlijk is het verleden geen garantie op de toekomst. Maar het werkte al 2 keer de laatste maanden. De toekomst zal uitwijzen wat de nieuwe hard fork rond 16 november brengt.

10 Bitcoin Experts voorspellen prijs van $10.000 tot $1 miljoen