Mike Maloney is al jaren een prominente believer in goud. Hij kent als geen ander hoe het financieel systeem werkt. Maloney vreest dat er een nieuwe, verwoestende crash in aantocht is. Sinds de financiële crisis is de wereld veel complexer geworden. Enkel goud en zilver kopen is niet meer de oplossing, aldus Maloney. Hij raadt ook aan om Bitcoin en andere cryptomunten te kopen.

Er komt iets groots en gevaarlijks op ons af’, zegt Mike Maloney, ‘en iedereen kan zich maar beter voorbereiden’. In het jaar 2000 waren technologieaandelen duidelijk overgewaardeerd, in 2007 was vastgoed en de algemene aandelenmarkt overgewaardeerd. Maar nu is alles overgewaardeerd: aandelen, vastgoed én obligaties. Maloney noemt dit de ultieme ‘everything bubble’.

Everything bubble

Wanneer deze bubbels barsten, zal dit het vermogen van veel mensen verwoesten. Er zal een nieuw monetair systeem komen. Maar alleen rekenen op goud en zilver zou een grote fout zijn. Bij een nieuwe crisis moet je ook gebruik kunnen maken van een alternatief betalingssysteem. En dat alternatief systeem bestaat vandaag: Bitcoin en andere cryptomunten.

Bitcoin wordt een noodzaak in de toekomst

Mike Maloney zegt dat hij zelf Bitcoins heeft, maar niet veel. Toch ziet hij Bitcoin als een noodzaak om voorbereid te zijn op een falen van het monetaire systeem. Wanneer het systeem faalt, moet je financiële transacties kunnen doen. Bitcoin en andere cryptomunten zijn daar perfect voor.

De prominente goud belegger ziet dus Bitcoin niet als een concurrent voor goud, maar vooral als een aanvulling en alternatief op het huidige betaalsysteem.

Bron: Coin Telegraph

Wie deze strategie volgde heeft vandaag 56% méér cryptomunten

Bij Slim Beleggen hebben we een speciale strategie ontwikkeld waarbij elke daling op de cryptomarkt niets meer is dan een super hefboom om enorm veel winst te boeken wanneer de prijzen terug stijgen.

LEES HIER MEER hoe je eenvoudig geld kan verdienen met cryptomunten