De filosofie van Thomas Lee bestaat er in om als onafhankelijk onderzoeksbureau trends te vinden die kans maken op een ‘moonshot’. De vorige trend daarin was draadloze technologie. Nu is de ‘moonshot’ technologie cryptomunten. In een zeer interessant interview legt hij zijn visie voor de toekomst van Bitcoin en andere cryptomunten uit.

We raden ten zeerste aan om de tijd te nemen en het volledige interview (onderaan) te bekijken. Dit zijn alvast enkele belangrijke hoogtepunten

Speculatie in crypto

Er wordt wel eens gezegd dat er ontzettend veel speculatie in cryptomunten zit ten opzichte van het gebruik ervan. Maar dat klopt helemaal niet, zegt Lee. Wanneer je kijkt naar andere activa, zie je bijvoorbeeld dat valuta 240 keer meer verhandeld worden speculatief ten opzichte van het gebruik. Voor olie is dat 40 keer meer en voor obligaties ook nog steeds 20 keer meer. Bij crypto ligt dit ratio op … 4.

De bodem van Bitcoin

Volgens Lee is het geen toeval dat de prijs van Bitcoin stand houdt rond $6.000 per BTC. Dit is volgens Fundstrat de all-in kostprijs om Bitcoins te mijnen. In de periode 2014-2015 lag de all-in kostprijs rond $180 en ook in die periode diende deze grens als een bodem.

3 Crypto Kooptips voor 2018!

Stellar Lumens, EOS en Dodgecoin

Bitcoin vs FANG

Wie aan het begin van het FANG-tijdperk $1.000 investeerde in de 4 aandelen, heeft vandaag $1,6 miljoen. Veel daarvan is terug te brengen naar de groei van het internet. Het internet zorgt voor het zogenaamde netwerkeffect waarbij de waarde van een netwerk dubbel zoveel toeneemt als de groei. 75% van de groei van FANG is toe te wijden aan de groei van het internet.

Datzelfde kan je zien bij Bitcoin. Naarmate Bitcoin meer wordt gebruikt en groeit, zal de waarde van Bitcoin toenemen. 72% van de groei van Bitcoin is toe te wijzen aan de groei van het aantal Bitcoin wallets. En daar zijn er vandaag nog maar 50 miljoen van, tegenover honderden miljoenen internetgebruiker.

Bitcoin naar $20.000 – Ethereum … veel te goedkoop nu

Wie op zoek wil naar de beste cryptomunten, moet kijken naar projecten en naar de evolutie van projecten. Er zijn dit jaar slechts 3 cryptoprojecten die een significante groei laten zien in het gebruik. En dat zijn juist 3 van de beste crypto’s in 2018: Stellar Lumens, EOS en Dodgecoin.

Over de toekomst van Bitcoin en Ethereum is Thomas Lee duidelijk. Dit zijn zeer interessante niveaus om in te stappen. Luister naar de uitleg vanaf minuut 22:42

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)