Tom Lee van Fundstrat ziet de recente verkoopgolf bij Bitcoin en andere cryptomunten als de grootste opportuniteit van 2018. Hij begrijpt niet waarom beleggers paniekeren bij dit bloedbad. Een daling van 34% in 2 dagen en meer dan 50% sinds de top is niet ongewoon voor Bitcoin. Hij ziet dit dan ook als het beste koopmoment van 2018.

De Wall Street strateeg stuurde afgelopen week een nota naar zijn klanten met daarin onderstaande grafiek van Bitcoin. Sinds midden 2016 kende de grootste cryptomunt ter wereld 6 periodes waarin Bitcoin meer dan 75% steeg en 6 sell-off periodes waarin Bitcoin meer dan 25% corrigeerde.

Wat er sinds midden december met Bitcoin gebeurde, is dus niets ongewoon. Waar de aandelenmarkt jaren over doet, doet de cryptomarkt in maanden.

Op lange termijn blijft Tom Lee bijzonder positief voor de cryptomarkt. Hij ziet een totale marktkapitalisatie van $1.200 miljard in 2018. De jongere generatie, de millennials, zijn de drijvende kracht achter deze stijging.

Deze millennials hebben maar weinig vertrouwen in overheden en daaraan gekoppeld fiatgeld. Ze kijken liever naar cryptomunten. Daarnaast komt deze generatie op een punt waar ze een inkomen beginnen te genereren en dat geld willen investeren. Ze kijken daarbij eerst naar de cryptomarkt.

Favoriete cryptomunten naast Bitcoin

De enorme winsten van 2017 trekt natuurlijk ook de aandacht van Wall Street. Steeds meer institutionele beleggers zullen de weg vinden naar de cryptomarkt.

Tom Lee verwacht daarnaast ook dat Ethereum dit jaar zal stijgen tot $1.900, een stijging van ongeveer 90%. Ook Ethereum Classic ziet Lee nog fors stijgen in 2018. Voor NEO geeft hij een koersdoel van $225.

Tom Lee: Bitcoin is still ‘king of the hill’ of cryptocurrencies, could more than double in 2018 from CNBC.

Bron: B.I.

Foto Credit: iStock

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.