gold_-_main_328093f

Actieve beleggers zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om in korte periode veel rendement te maken. Uiteraard moet je dan kort op de bal spelen. Wij hebben een grafiek gevonden waarin een trendkanaal zichtbaar is die al ruim twee jaar intact is. Voor sommige mensen zal dit misschien verrassend zijn, maar we hebben het nu over het trendkanaal van de goudprijs.

goud

Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de goudprijs sinds 2011 flink waarde heeft moeten inleveren. Toch bewegen we de afgelopen maanden voornamelijk zijwaarts. Dit trendkanaal laat ons echter zien dat we nog steeds te maken hebben met een dalend trendkanaal, maar dat de snelheid steeds meer begint af te nemen.

Dit trendkanaal wijst op een bodem

Ook kunnen we op de grafiek zien dat de steunlijn zich de afgelopen twee jaar heeft bewezen. Zoals we kunnen zien zijn we op dit moment opnieuw heel dicht bij die steunlijn aangekomen. Bij de actieve beleggers zou er dus nu een lampje moeten gaan branden dat de kans op een (korte termijn) bodem bij de goudprijs nu flink is toegenomen. De mensen die dus willen profiteren van deze kans zouden dus nu kunnen instappen in goud. Echter, hoe kunt u dat nou het beste doen? Wij hebben een gids opgesteld waarin tips te lezen staan hoe u kunt profiteren van een opwaartse beweging bij de goudprijs. Deze tips zullen u zeker niet teleurstellen. Profiteer van de bodem bij de goudprijs, lees ons GOUDRAPPORT