De Nasdaq 100 index heeft het tijdens de eerste weken van dit beursjaar niet gemakkelijk gehad. De techaandelen presteerden tijdens die periode minder goed dan de meeste andere aandelen. Op een gegeven moment leek de interesse in techbedrijven zelfs compleet verdwenen te zijn. Inmiddels ziet de situatie er compleet anders uit en lijkt de Nasdaq 100 index getrakteerd te worden op een nieuwe recordregen.

Jarenlang was de techsector de favoriete sector van beleggers. Dat was overigens ook niet vreemd te noemen, want de techaandelen wisten vriend en vijand te verrassen. Ten opzichte van de bodem van 2009 wisten de meeste techbedrijven exponentieel in waarde te stijgen. En die stijgende trend is nu opnieuw in gang gezet.

Deze grafiek voorspelt een serie van recordkoersen bij de Nasdaq 100 index

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Yuriy Matso, is te zien dat de Nasdaq 100 index aan het einde van 2019 moeite had om de stijgende trend intact te houden. Het gevolg was dat de techindex gedurende enkele maanden geconfronteerd werd met een zijwaartse trend waarbij de grens van 8.000 punten als weerstand gold. Op de grafiek is ook te zien dat deze weerstandslijn uiteindelijk doorbroken werd en dat er toen een recordregen van start ging. Gedurende 18 weken lang wist de Nasdaq 100 index immers nieuwe recordkoersen op de borden te toveren.

Onlangs wist de Nasdaq 100 index de belangrijke weerstandsgrens van 14.000 punten te doorbreken. Technisch gezien gaat er nu opnieuw een stijgende trend van start. En we kunnen allemaal op de grafiek zien wat het effect tijdens de vorige belangrijke uitbraak is geweest.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis