De markt voor marihuana-aandelen is een van de meest volatiele sectoren, maar het is ook een van de meest lucratieve markten. De laatste jaren schieten marihuana-aandelen alle kanten uit, maar voornamelijk naar boven. Een verandering in de publieke opinie, verdere legalisering en steeds grotere bedrijven zetten marihuana-aandelen steeds meer op de kaart.

Vorig jaar was de markt voor legale marihuana nog maar $9,5 miljard groot. Tegen 2020 kan dit met 230% groeien naar $32 miljard. Dat betekent dat deze bedrijven op korte tijd heel veel geld kunnen verdienen. In Canada staat een volledige legalisering voor de deur, maar ook in de Verenigde Staten gaan er steeds meer deuren op.

In de VS is er een constant gevecht tussen de legalisering op staatsniveau en de illegaliteit op federaal niveau. Maar recente ontwikkelingen wijzen erop dat de legalisering federaal de legalisering op staatsniveau zal volgen.

Naarmate de industrie groeit, ontstaan er ook steeds grotere bedrijven in de sector. Dit trekt de aandacht van grotere beleggers.

Marihuana-aandelen voor korte en lange termijn

Echter, een groot deel van de marihuana-aandelen noteren nog steeds op de OTC-markt als penny stocks.

Maar dat is geen reden om deze aandelen te negeren, zegt Debra Borchardt, oprichter van greenmarketsreport.com:

Het is niet omdat een marihuana-aandeel op de OTC-markt noteert, dat het een duister aandeel is. Dat betekent alleen maar dat die bedrijven (voorlopig) geen andere mogelijkheid hebben. Er staan ook goede marihuana-bedrijven genoteerd op de OTC-markt. Je moet je als belegger daar niet door laten afschrikken.

Marihuana-aandelen staan voor een periode van bijzondere opportuniteiten. Eens de legalisering op volle kracht komt, zal het potentieel ten volle duidelijk worden. Dit zal marihuana-aandelen op korte en lange termijn blijven ondersteunen.

Bron: Marijuana Stocks

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.