Tom Lee is een van de weinige Wall Street strategen die tot op heden Bitcoin correct kon inschatten. Volgens de medeoprichter van Fundstrat Global Advisors kunnen we in 2018 nog meer vuurwerk verwachten bij de grootste cryptomunt, vooral in de 2e helft van het jaar.

Tom Lee ontwikkelde met zijn hedgefund een systeem dat voor 95% correct de evolutie van de prijs van Bitcoin kan voorspellen. Hij was een van de eerste die een koersdoel van $5.000 plakte op Bitcoin toen die nog maar net aan zijn reeks nieuwe records was begonnen. Later trok hij dit koersdoel op naar $6.000 en zelfs $8.000. Ook dat werd met gemak doorbroken.

Voor 2018 ziet Lee nog meer records:

In 2018 zal Bitcoin opnieuw nieuwe records boeken. Waarschijnlijk gaan we midden 2018 het eerste nieuwe record zien [bij $20.000]. Dan kan in de 2e jaarhelft de koers verder stijgen en kan de koers ten opzichte van het huidige niveau gemakkelijk verdubbelen.”

De opmars van Bitcoin is nog maar net begonnen

Volgens de hedgefundmanager is Bitcoin nog steeds het geliefde middel voor jonge beleggers. Ze zien Bitcoin veel liever dan bijvoorbeeld goud of aandelen. Wanneer Bitcoin slechts 5% van de goudmarkt kan inpalmen, kan de prijs als stijgen naar $50.000 per BTC.

Volgens het model zal Bitcoin stijgen tot $25.000 tegen 2022. Maar Lee zei in een vorig interview ook al dat een gebrek aan liquiditeit de prijs voor Bitcoin kan katapulteren naar $75.000 per BTC.

Volgens Lee is Bitcoin op dit moment geen bubbel omdat het nog veel te klein is. Er zijn nog maar zo’n 300.000 mensen die meer dan $5.000 aan Bitcoins bezitten. Dat is geen bubbel. Dat is zoals zeggen dat de iPhone in 2007 een bubbel was omdat er 500.000 iPhones werden verkocht in 4 dagen. De opmars van Bitcoin zit nog in een zeer vroeg stadium, aldus Lee.

Bron: CoinTelegraph

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.