De Bitcoin zit al enkele weken stevig in de lift. Sinds de bodem van maart dit jaar is er een nieuwe stijgende beweging van start gegaan. Tijdens de afgelopen week wist de grootste digitale munt ter wereld te stijgen tot boven de grens van $ 13.000. Weet de Bitcoin binnen enkele maanden een nieuw record op de borden te toveren?

Tijdens de jaren 2016 en 2017 wist de Bitcoin hoge ogen te gooien op de financiële markten. Deze jaren mogen gerust de ‘doorbraak van de cryptomarkt’ genoemd worden. Tijdens die jaren stroomde er immers veel kapitaal richting de cryptomarkt. Tijdens het jaar 2018 werd de Bitcoin veelal vergeleken met andere zeepbellen. Tijdens dat jaar werd de Bitcoin immers geconfronteerd met een daling van ruim 80%.

Beschikt de cryptomarkt nog over voldoende potentieel?

Het heeft er alle schijn van dat de Bitcoin juist door deze daling nog sterker is geworden. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Nautilus Investment Research, te zien dat de Bitcoin begin 2019 een stevige bodem wist neer te zetten. En opvallend genoeg laat de grootste digitale munt ter wereld al enkele maanden een soortgelijk koerspatroon zien als tijdens de periodes 2011-2013 en 2014-2016. Ook toen werd de Bitcoin geconfronteerd met koersdalingen van respectievelijk 91% en 80%.

Het is nu alleen nog maar wachten op een opwaartse uitbraak. Op het moment dat de Bitcoin boven de grens van $ 20.000 weet te komen, gaat er officieel een nieuwe stijgende trend van start. En dan zouden we gerust een herhaling kunnen zien van de koerspatronen die zichtbaar waren tijdens de jaren 2013 en 2017.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)