De stierenmarkt heeft opnieuw een zeer krachtig signaal afgegeven. De Dow Jones sloot het kwartaal af met een winst. Dit was het 8e kwartaal op rij, waarin de Dow Jones hoger koerste. Dat is in 20 jaar niet meer voorgekomen! Ook oktober is vooralsnog bijzonder goed begonnen. 154 punten winst voor de Dow Jones. Een startschot van jewelste!

En wat opvalt: de participatie is breed. Van technologie tot defensieve waarden en zelfs smallcaps. Alles lijkt de weg omhoog te hebben gevonden.

Het is de zoveelste bevestiging van een krachtige bullmarket.

Een bullmarket wordt door veel onervaren beleggers alleen altijd verward met een makkelijke markt. Een grote misvatting.

Een jonge stier houdt ervan om veel beleggers van zijn rug af te gooien en te laten twijfelen of het ritje wel de moeite loont. Maar als de stier echt op stoom komt, laat hij steeds minder mensen toe.

Het is iets dat iedere doorgewinterde belegger wel kent: een markt die maar gaat, zonder een mooie instapkans te bieden. De trein is al vertrokken en je staat zelf aan de zijlijn.

Dat is helaas het teken van een volwassen stierenmarkt. En het geeft beleggers een flink dilemma: koop ik nu aan de huidige hoge prijzen of wacht ik op een terugval (als die al komt)?

Juist voor dit soort dillema’s, is het Technische Analyse Rapport een van de beste investeringen die IEDERE belegger nu kan maken.

Ieder weekend geven onze technische analisten een update over de markt. En hun gevoel voor timing is ongeëvenaard. Deze nieuwe highs (en de correctie die daaraan voorafging) hebben ze bijzonder nauwkeurig voorspeld:

Zo navigeer je door deze stierenmarkt: door de juiste in- en uitstapmomenten te selecteren. Iets waar onze TA’ers heel bedreven in zijn. En dat geldt overigens niet alleen voor de brede markt, maar ook valuta en individuele sectoren.

In februari, hebben ze bijvoorbeeld de euro aangeraden om te kopen. Op het moment dat niemand dat durfde.

Met aanraden om te kopen en een koersdoel van 1.20 voor de EUR/USD, zagen onze analisten weer eens iets wat niemand leek te zien:

Niet alleen markeerde die mail op een cent na de bodem, ook het koersdoel werd goed gehaald. En juist op dat moment, keken onze analisten al weer naar de volgende beweging.

De boodschap was ook nu weer luid en duidelijk: winsten verzilveren op de euro en ga maar weer long op de dollar.

Een trade, die nu ook al weer in het groen staat.

Binnen de groep staat het TA Rapport ook wel bekend als de ‘TomTom voor de financiële markten‘.

Met iedere week nieuwe routekaarten voor beleggers om goed beslagen ten ijs te komen (en geld te verdienen).

Ook als het wat moeilijker wordt, staan de heren hun mannetje. In april dit jaar vormden zich donkere wolken over de beurs, in de vorm van Noord-Korea.

In de media werden toen al direct experts aangehaald die aanraadden om posities te verkopen en zelfs om puts te kopen ter bescherming.

Wat schreven onze analisten? ‘Puts kopen is nu geen goed idee. Je kan je beter indekken door aandelen te kopen die stijgen als de situatie verslechtert’.

In een speciaal oorlogsrapport, hebben de heren stap voor stap aangegeven hoe je moet indekken tegen een oorlog.

Met 7 aandelen kon een portefeuille worden samengesteld, die zou profiteren van meer onrust. Die doen nu gemiddeld 25% winst.

Zo navigeer je niet alleen door een bullmarket, zo versla je hem!

Blijf op de hoogte van alle beurs- en cryptonieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

Al 3 jaar op rij de beursindices verslaan!

Bij het Trading Rapport verslaan we de S&P 500 al 3 jaar op rij. Dit jaar staat het rendement op 17,30%. Een rendement dat is behaald door:

  • 1 aandeel per keer in te nemen
  • Alleen te handelen in aandelen (geen turbo’s, ingewikkelde opties etc)
  • Iedere trade te werken met een instapmoment, stoploss en koersdoel

Met deze simpele methode, snel aandelen kopen en weer verkopen, kan iedereen meedoen. Ontdek HIER het superrendement van Trading >>