Dividend - Turbo Dividend

Turbo Dividend Rapport – Januari 2024

In dit eerste maandrapport van 2024 geven we een update van drie posities. In twee gevallen verliep er eerder deze maand een optie, wat altijd een mooi moment voor een update is. Er is hiermee ook behoorlijk wat beweging in het portfolio. De aandelen van het gespecialiseerde vastgoedfonds zijn toegewezen, terwijl er ook grote ontwikkelingen binnen dit bedrijf zijn.

Het management van het gediversifieerde vastgoedfonds heeft ons dusdanig teleurgesteld dat we de positie gaan sluiten. Uiteraard doen we dit opnieuw via een optie, op deze manier kunnen we nog wat extra rendement genereren uit optiepremie en dividend.

Tot slot een update van het bankaandeel wat flink in beweging is. De strategie van de nieuwe CEO krijgt vorm, en het aandeel is in een paar maanden tijd met 40% gestegen. Toch zien we nog altijd potentie, het aandeel blijft voordelig.

Deze maand schrijven we in totaal drie opties. Dit levert direct $ 683 aan premie-inkomsten op, op basis van een (oorspronkelijke) investering van $ 10.000 per positie.

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.