Beste belegger,

Het is weer tijd voor de nieuwste Turbo Trade van de maand. En wie de vorige trades heeft gevolgd, weet dat het vandaag weer tijd is om op te letten: de rendementen die met deze gratis trades zijn gehaald, lopen ondertussen al op tot meer dan 100%!

En ook vandaag hebben de analisten van het TA Rapport weer een mooie nieuwe turbo tip. Voor beleggers die nog niet bekend zijn met de Gratis Turbo Trade van de maand: iedere maand geven de analisten van het TA Rapport een tradingvoorstel aan met een bijpassende turbo of ander hefboomproduct.

Ondertussen zijn er al verschillende trades gedaan. Vanaf december, toen we zijn gestart, zijn al de volgende winsten gerealiseerd:

U ziet het… gratis honderden procentpunten winst in een periode van nog geen halfjaar. Volledig gratis. Als dat geen goede deal is, weten wij het ook niet meer.

Tijd voor een nieuwe trade

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe trade. En de analisten van het TA Rapport hebben een mooie handelskans gevonden bij Paypal.

Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk opgelopen, maar is recent toch best wat teruggevallen. Dat biedt kansen voor een hersteltrade.

Op de weekgrafiek zien we een hele mooie uptrend met een consolidatie vanaf 2017 tot op heden. Binnen de technische analyse staan dit soort patronen te boek als voortzettingspatronen. En dat zou betekenen dat de uptrend vroeg of laat weer wordt hervat.

Natuurlijk is een doorbraak nodig aan de bovenkant van dit patroon, om ook echt het vizier te mogen richten op nieuwe all time highs.

Daarom kijken de analisten van het TA Rapport het liefst naar dit soort patronen, wanneer de koers aan de onderkant is aangekomen. En dus op een steunzone ligt.

Paypal komt in de buurt van een steunzone

Resumerend: dit is een kansrijk technisch patroon, zeker nu we aan de onderkant van het patroon liggen. Dat wordt op de daggrafiek nog eens onderstreept.

Nu we rond de onderkant van het koerspatroon zitten, zien de analisten van het TA Rapport als zeer kansrijk om in te spelen op een herstel.

Niet alleen koop je nu mooi aan de onderkant van het consolidateipatroon, maar heb je ook een heel beheersbaar risico. Onder de rode lijn op de grafiek (200 daags gemiddelde) is het tijd om afscheid te nemen van deze trade.

Zolang we daar echter boven fluctueren, gaan de TA’ers ervan uit dat deze setup een aanloop is voor nieuwe all time highs en je uiteindelijk rekening mag houden met koersen boven de 86 dollar.

Het Tradingplan

Je kan altijd direct inspelen door aandelen paypal te kopen. Echter, gelet op de koersbeweging die wordt verwacht (zo’n 8%) is het in veel gevallen ook heel aantrekkelijk om te kiezen voor een Turbo. Door het hefboomeffect, kan je zo een grotere winst maken (al is er ook kans op groter verlies).

Voor deze trade is gekozen voor een Limited Turbo van Commerzbank. Deze turbo heeft een hefboom van 4,89. Dat betekent dat de beweging van deze turbo 4,89x harder gaat dan Paypal zelf (zowel bij een stijging als bij een daling!).

Naam: Limited Turbo op PayPal met stoploss op 60.00 USD
ISIN: DE000CV87PZ9
Productpagina Commerzbank: website

Koersdoel: 80 dollar (ongeveer 39% winst voor de Turbo)
Stoploss: Onder de 71 dollar

Voor meer informatie over de Turbo, kan u kijken op de productpagina van Commerz. 

Omdat dit een Limited Turbo betreft, betekent dit dat de Turbo een afloopdatum heeft. In dit geval is dat op 15 juni 2018. Dat is voor deze trade helemaal geen probleem: omdat de koers nu zo dicht op een steunzone beweegt, zou de trade binnen 3 tot 4 weken klaar moeten zijn. Zodra de afloopdatum is bereikt, wordt de intrinsieke waarde van de turbo uitgekeerd. Voor meer informatie: bekijk deze pagina.