Beste belegger,

Tijdens de vorige Turbo Trade van de maand, hebben we Amazon getipt als kanshebber voor herstel. Het leverde lezers die met de trade zijn meegegaan, binnen één dag al een rendement op van ruim 35%. En hoewel we Amazon nog steeds kansrijk vinden, vooral nu we weer op het steunniveau fluctueren (zie grafiek hieronder), zien we ook andere kansen in de techsector.

Maar laten we eerst nog even kort kijken naar Amazon.

Wij nog wat stukken open heeft staan, kan die wat ons betreft gerust aanhouden. We zitten nu mooi op de steunzone en er zijn momenteel geen tekenen die direct wijzen op een negatieve doorbraak. Mocht dat wel gebeuren, dan is het tijd om de resterende stukken te sluiten.

Nieuwe Turbo Trade

Ook voor de maand augustus hebben we natuurlijk weer een nieuwe Turbo Trade van de maand. En ook deze keer, kijken we naar een techaandeel. We kijken deze keer naar Alibaba.

Alibaba is al een kleine maand stevig aan het consolideren tussen de 240 tot 265 dollar. En nu we aan de onderkant van deze consolidatiebandbreedte fluctueren, zien wij kansen om long te gaan en in te spelen op een herstel naar de bovenkant. Voor een stoploss zouden we in dit scenario een koers onder de 230 hanteren als evaluatiemoment.

Naam Turbo: BEST Turbo op Alibaba Group Holding ADR (long)
Stoplossniveau: 137.82 USD
Bied en laat op niveau van publicatie: 4.65 / 4.66
Hefboom: 2.25
ISIN: DE000CL4JTQ1
Website: Bekijk de pagina van SocGen. 

De Turbo heeft een hefboom van 2.25. Dat betekent dat de Turbo harder beweegt dan de onderliggende waarde Alibaba. Als Alibaba met 1% stijgt, dan stijgt de waarde van de Turbo 2,25 keer zo hard. Omgekeerd werkt het ook: als de koers van Alibaba daalt, dan daalt de turbo met 2,25x meer.

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.

Reacties