Beste belegger,

Dit is alweer de laatste Turbo Trade van dit jaar. En de feedback die we dit jaar hebben ontvangen van beleggers, is simpelweg fantastisch. Daarom hebben we besloten om ook in 2019, gewoon door te gaan met de Turbo Trades.

Daarbij kunnen we u alvast verklappen: er gaan wat mooie nieuwe dingen gebeuren op tradinggbied. Voor zowel abonnees, als niet-abonnees.

Maar daarover, begin 2019 meer.

Voor nu, gaan we direct verder met de Turbo Trade van december. En het is er eentje in de marihuanasector.

Ons oog is namelijk gevallen op Canopy Growth Corp. Een van de grootste cannabisspelers van dit moment.

Bovenstaande weekgrafiek laat zien waarom wij interesse hebben in de groene speler. Het aandeel is namelijk sinds de nazomer bezig met een terugtest.

In de technische analyse is het heel gebruikelijk dat aandelen uit een weerstand breken en vervolgens de weerstand weer testen als steun.

Dat lijkt nu precies te gebeuren: in de periode van januari tot en met augustus, heeft Canopy in een zijwaartse range gefluctueerd. En in augustus, is het bedrijf uitgebroken.

Dat zien we extra duidelijk op de weekgrafiek van de afgelopen 11 maanden: de uitbraak en terugtest is nu heel mooi zichtbaar.

En wij verwachten dat de terugtest zal houden, waardoor Canopy op middellange termijn (2 tot 6 maanden) de weg omhoog weer kan vinden.

Een slot onder de 26, zien wij als een moment om afscheid te nemen van deze positie. Een koersdoel zouden we leggen op 42 dollar.

Rustig inspelen op herstel met een Turbo

Daarom spelen we graag in met een Turbo, met een iets lagere hefboom. Net zoals bij de vorige trades, hebben we ook deze keer twee voorstellen voor u: een voorstel voor de wat agressievere trader met een hogere hefboom en een voorstel voor de wat meer rustige trader met een lagere hefboom.

In beide gevallen hebben we gekozen voor een stoploss op de Turbo die nog een stukje lager ligt dan de huidige koers.

Zo kunnen we Canopy rustig de ruimte geven om de terugtest af te ronden en weer te herstellen. Een terugtest is overigens een proces dat weken kan duren. Vandaar dat we ook een wat langere periode voor deze Turbo aanhouden.

Turbo Trade 1: voor de agressievere trader

We kiezen daarbij voor de Commerzbank Turbo op Canopy Growth Corp met stoploss op 27 CAD. Deze heeft een hefboom van 2,5 en dat betekent weer dat de Turbo 2,5x sneller beweegt dan de koers van Canopy Growth Corp.

Turbo:
Turbo op Canopy Growth Corp met stoploss op 27 CAD
ISIN: DE000CJ3QVK1

Hefboom: 2.5

Voor meer informatie, zie website van Commerzbank. 

Turbo Trade 2: Een lagere hefboom

Turbo:
Turbo op Canopy Growth Corp met stoploss op 20 CAD
ISIN: DE000CJ3Q4S4

Hefboom: 1,8

Voor meer informatie, zie website van Commerzbank.  

Disclaimer: Dit rapport is een uitgave van Slim Beleggen dat uitsluitend verspreid wordt aan de abonnees die de algemene voorwaarden hebben aanvaard (www.slimbeleggen.com). Dit rapport is auteursrechtelijk beschermd, waarbij elke onrechtmatige verspreiding van dit rapport aanleiding zal geven tot een forfaitaire schadevergoeding van 10.000 EUR per inbreuk, ongeacht het recht van Slim Beleggen om haar hogere schade te begroten. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.

Reacties