Beste belegger,

Het is weer tijd voor een nieuwe Turbo Trade van de maand. Maar voordat we daarop ingaan, kijken we eerst nog heel even terug naar onze laatste trade.

In onze vorige trade, hebben we namelijk aangegeven om long te gaan op Berkshire Hathaway. En dat bleek (opnieuw!) een schot in de roos.

Berkshire Hathaway fluctueerde aan de onderkant van een consolidatiepatroon. En wij vonden het kansrijk om daar op in te spelen. Ten tijde van het schrijven, zag de grafiek er zo uit:

Nog geen maand later, ziet de grafiek er zo uit:

Daarmee is niet alleen precies gebeurd wat wij hadden voorspeld, maar hebben volgers van deze trade ook weer dubbelcijferige rendementen kunnen binnentikken. In een periode waarin de beurs amper bewoog.

Kijk, daar doen we het voor!

Kan het nog beter, horen we u nu denken? Ja hoor. Want met de winst op Berkshire staat de teller ondertussen op een enorme winst

   Olie Turbo Long: 158% winst!
• S&P 500 Long: 91,53% winst!
• AEX Turbo Long: 22,23% winst!
• Long op de S&P 500: +47% winst!
• Turbo Long op PayPal: +52% winst!
• Turbo Long op Alibaba: +16% winst!
• Turbo Long op Berkshire: +22% winst!

Allemaal door de Turbo Trade van de maand te volgen. Helemaal gratis. Want dat is de opzet van onze Turbo Trade van de Maand. De analisten van het TA Rapport geven iedere maand een trading tip op de website van Slim Beleggen.

Dat is voor u de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de analyses van het Trading Team bij Slim Beleggen.

En zeg nu zelf… welk platform kan in de Benelux het volgende aanbieden: het volledige abonnementsgeld terugverdienen, nog voordat u daadwerkelijk abonnee bent geworden bij Trading?

Goed, dan gaan we nu snel verder met de nieuwe trade van de maand. En deze keer, kijken we naar een interessante speler in de bancaire sector.

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat we sinds vorige maand positief zijn op banken. De resultaten mogen er ondertussen al wezen, maar we verwachten dat er nog meer opwaartse ruimte is.

Neem bijvoorbeeld Credit Suisse. Deze bank ligt er aantrekkelijk bij en heeft op de maandgrafiek een interessant patroon:

Op de grafiek ziet u dat Credit Suisse eigenlijk al vrij lang fluctueert binnen een neerwaarts trendkanaal. Wij verwachten, dat in ieder geval de bovenkant van dit kanaal in de komende periode kan worden aangetikt.

We zien namelijk dat Credit Suisse na een sterke rally eind 2017, weer is teruggevallen begin 2018. Maar wie goed oplet, ziet dat Credit Suisse is teruggevallen tot een voormalige weerstandszone uit 2017.

In de technische analyse zien we heel vaak, dat voormalige weerstanden vroeg of laat een nieuwe steunzone worden. Dat is precies, wat wij nu in deze grafiek zien.

En ook op de weekgrafiek, zien we signalen waardoor we verwachten dat de koers van Credit Suisse de weg omhoog kan vervolgen. Er is de afgelopen week namelijk een mooie uitbraak ontstaan:

Daar spelen wij dus graag op in. Waarbij we verwachten dat de koers van Credit Suisse minimaal naar de 18 dollar kan doorstijgen (wij gebruiken de Amerikaanse notering).Onder de 13 dollar, is het tijd om afscheid te nemen van deze positie.

Nu kan u er voor kiezen om of de Zwitserse notering te kopen, of de Amerikaanse variant. Maar het is ook mogelijk om in te spelen op de verwachte koersbeweging met een Turbo.

Wij kiezen dan voor de BEST Turbo op Credit Suisse met een stoploss op 8,51CHF en een hefboom van 2,176. Dat betekent dat de beweging van de Turbo, 2,176 keer zo hard gaat als de beweging van de onderliggende waarde (het aandeel Credit Suisse).

Naam: BEST Turbo op Credit Suisse
Stoploss: 8,51CHF
Hefboom: 2,176
ISIN: DE000CN6JMX5

Bekijk voor meer informatie, de turbopagina van Commerzbank via deze link.

Op dit bericht is onze disclaimer van toepassing.

Reacties