Beste belegger,

Een nieuwe Turbo Trade van de maand, waarbij we eerst even terugblikken op de succesknaller bij AirBNB van vorige maand. Daar hebben we een warrant getipt, omdat het aandeel AirBNB wat ons betreft op uitbreken stond. Daarbij hadden we een koersdoel van 192 dollar. Inmiddels al lang bereikt en beleggers hebben de winst dan ook veilig kunnen stellen. Een royale 80% winst in nog geen maandje tijd. Gefeliciteerd allemaal!

Heb je de trade op AirBNB gemist? Vrees dan niet, want we hebben vandaag weer een nieuwe Turbo Trade van de maand.

Space Race Part II

Vandaag is ons oog gevallen op Virgin Galactic. Het ruimtevaartaandeel zit al een tijdje in een stevige dip, maar komt nu op verschillende steunzones te liggen. En dat biedt kansen!

De steunzone rond de 15 dollar, is een belangrijke, omdat hij al eerder heeft gefungeerd als weerstand (maart 2020) en verschillende keren als steun in 2020 en 2021.

Rond de huidige steunzone is het interessant om een koopje te doen. Na praktisch een heel seizoen van enkel daling, lijkt de kans op een herstelrally met de dag groter te worden. Daar spelen we graag op in met een Turbo.

De Turbo op SPACE

We kiezen voor deze trading setup voor een turbo op SPCE. Dat doen we met een vrij lage hefboom van 3,4. Het voordeel van de Turbo is dat we niet zo heel veel herstel nodig hebben voor een prachtig rendement, maar door de redelijk strakke stoploss van de turbo (13,26) is het verlies ook heel beperkt.

  • We kiezen voor de Turbo op SPACE met een stoplossniveau op 13,2600
  • ISIN code: DE000CL8CS71
  • Prijs: 4,05 euro
  • Hefboom: momenteel rond de 3,4 (dus als SPCE met 1% stijgt, doet de Turbo dat met 3,4% en bij daling geldt het omgekeerde)
  • Website: https://beurs.societegenerale.nl/product-details/BK84S

Voor SPCE hebben we een koersdoel van 23 dollar. De stoploss zouden we op de stoploss van de Turbo halen (13,26 dollar).

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.

Comments