In een nieuwe Turbo Video van Slim Beleggen kijken onze traders naar het mijnbouwbedrijf Pan American Silver (gevestigd in Canada). Het aandeel maakt zich op voor een break-out uit het falling wedge patroon.

Op de daggrafiek zien we dat de koers van Pan American Silver (PAAS) druk zet op de bovenkant van de wedge en op het 50-daags gemiddelde.

Met een indicator die op het punt staat het bullish momentum te triggeren nemen wij een eerste anticiperende positie in. Wanneer de koers op dagbasis boven $15.65 breekt zullen we posities uitbreiden.

Bullish break-out met Turbo Long

We openen een starterspositie in Pan American Silver middels een Turbo Long. In onderstaande video bespreken we de setup met targets en stoploss niveau.

De turbo die we aankopen vindt u onder de video.

Klik hier om te profiteren van de unieke Slim Beleggen eindejaarsactie! 
– – –

Turbo Long op Pan American Silver

We kiezen voor een Turbo Long op Pan American Silver met een hefboom van ongeveer 2,22 en een stoploss van ongeveer $9,15.

De hefboom van 2,22x houdt in dat de koers van de turbo met 2,22% daalt wanneer de koers van Pan American Silver met 1% daalt. Andersom geldt dat wanneer Pan American Silver met 1% stijgt, de turbo 2,22% stijgt.

 

Dit artikel/deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Slim Beleggen raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Voor het opstellen van het rapport is door Slim Beleggen gebruikgemaakt van de volgende informatiebronnen: ThinkorSwim en Stockcharts. Er zijn geen beschermde modellen gebruikt.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit rapport niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit rapport bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het rapport geen rekening is gehouden. Hoewel Slim Beleggen zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het rapport staan.