In een nieuwe Turbo Video van Slim Beleggen kijken onze traders naar het Amerikaanse goudmijnbouwbedrijf Newmont Corporation (NEM). Op de chart van het aandeel liggen twee gaps als target voor de bulls.

Op de daggrafiek breekt de koers boven de voorliggende toppen en zet koers richting het eerste gapfill target.

Bullish momentum met Turbo Long 

We openen een positie in Newmont Corporation middels een Turbo Long onder het motto “Kopen op zwakte”. Een eventueel extra aanloopje naar $47 (gapfill down) zullen we gebruiken om positie uit te breiden.

In onderstaande video bespreken we de setup met targets en stoploss niveau.

De Turbo die we aankopen vindt u onder de video.

Klik hier voor de unieke Slim Beleggen eindejaarsactie met kans op een Bitcoin! 

– – –

Turbo Long op Newmont Corporation

We kiezen voor een Turbo Long op Newmont Corporation met een hefboom van ongeveer 2,046 en een stoploss van ongeveer $25,48.

De hefboom van 2,046x houdt in dat de koers van de Turbo met 2,046% daalt wanneer de koers van Newmont Corporation met 1% daalt. Andersom geldt dat wanneer Newmont Corporation met 1% stijgt, de Turbo 2,046% stijgt.

 

Dit artikel/deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Slim Beleggen raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Voor het opstellen van het rapport is door Slim Beleggen gebruikgemaakt van de volgende informatiebronnen: ThinkorSwim en Stockcharts. Er zijn geen beschermde modellen gebruikt.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit rapport niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit rapport bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het rapport geen rekening is gehouden. Hoewel Slim Beleggen zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het rapport staan.