In een nieuwe Turbo Video van Slim Beleggen, bekijken onze traders het Amerikaanse creditcardbedrijf American Express. Het aandeel laat een uitbraak zien op de daggrafiek en wij zien een interessante kans ontstaan. 

Op de daggrafiek zien we dat de koers van American Express (AXP) opwaarts uit een bullish patroon (falling wedge) is gebroken.

Met de indicatoren in de plus en een koers die boven het 50-daags gemiddelde handelt nemen wij een eerste positie in.
Een eventueel extra aanloopje naar de $150 – $147,50 zone zullen we gebruiken om posities uit te breiden.

In onderstaande video vertelt één van de traders van Slim Beleggen Trading kort over de belangrijkste niveaus die voor deze setup van belang zijn.

 

Bullish break-out met Turbo Long

We openen een starterpositie in American Express middels een Turbo Long. In onderstaande video bespreken we de setup met targets en stoploss niveau.

De turbo die we aankopen vindt u onder de video.

Turbo Long op American Express

We kiezen voor een Turbo Long op American Express met een hefboom van ongeveer 2,47 en een stoploss van ongeveer $93,87.

De hefboom van 2,47 houdt in dat de koers van de turbo met 2,47% daalt wanneer de koers van American Express met 1% daalt. Andersom geldt dat wanneer American Express met 1% stijgt, de turbo 2,47% stijgt.

 

Dit artikel/deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Slim Beleggen raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Voor het opstellen van het rapport is door Slim Beleggen gebruikgemaakt van de volgende informatiebronnen: ThinkorSwim en Stockcharts. Er zijn geen beschermde modellen gebruikt.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit rapport niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit rapport bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het rapport geen rekening is gehouden. Hoewel Slim Beleggen zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het rapport staan.

Reacties