De traders van Slim Beleggen Trading hebben een nieuwe kans te pakken: een interessante setup in een gapfill-kandidaat: Walmart.

Kijkend naar de daggrafiek, zien we dat de koers van Walmart begin dit jaar met veel geweld omlaag kwam en daarbij twee gaps op de chart achterliet.

Vanaf dat moment heeft de koers echter gewerkt aan herstel. En vanaf de dubbelde bodem in juni is er een keurige uptrend gaande die nog steeds standhoudt.

Voor ons een mooi moment om in de huidige zone vast een eerste positie in te nemen, die valt uit te breiden zodra de koers boven de 137-zone breekt.

In de onderstaande korte video vertelt een van de traders van Slim Beleggen Trading u alles over de belangrijkste niveaus die u voor deze trade in de gaten kunt houden.

Inspelen op gapfill met Turbo Long

Voor nu openen we dus vast een eerste positie in Walmart en dat doen we middels een Turbo Long op Walmart. Bekijk hieronder de gehele video over deze trade setup en onze analyse van de potentiële gapfill waar we op in spelen.

Onder de video vindt u extra informatie over de Turbo Long die we aankopen.

Turbo Long op Walmart Inc

We kiezen voor een Turbo Long op Walmart Inc met een hefboom van rond de 3x en een stoploss van ongeveer 91,90 USD.

De hefboom van 3x houdt in dat de Turbo 3 harder beweegt dan Walmart. Dus wanneer de koers van Walmart met 1% daalt, daalt de Turbo met 3%. Andersom geldt hetzelfde: stijgt Walmart met 1% dan stijgt deze Turbo met 3%.

 

Dit artikel/deze video is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. Slim Beleggen raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Voor het opstellen van het rapport is door Slim Beleggen gebruikgemaakt van de volgende informatiebronnen: ThinkorSwim en Stockcharts. Er zijn geen beschermde modellen gebruikt.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit rapport niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit rapport bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het rapport geen rekening is gehouden. Hoewel Slim Beleggen zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het rapport staan.

Reacties