De lijst met namen van Republikeinen die openlijk afstand doen van Donald Trump én Hillary Clinton steunt, wordt almaar groter. Op deze lijst kan nu ook Wall Street worden gezet. In mei werden door een auteur van CNBC vijftig financiële professionals geïnterviewd. Een overweldigende meerderheid gaf toen aan dat zij voornemens waren om voor Donald Trump te gaan stemmen. Dat was twee maanden geleden, maar het ziet er nu naar uit dat het tij gekeerd is. De auteur besloot recent om deze mensen nogmaals te benaderen. De uitkomst laat zich raden: nu viel de uitslag uit in het voordeel van Hillary Clinton. Zij behaalde een zoete overwinning van 60% aan voorkeurstemmen. De uitslag is opmerkelijk, omdat het geen geheim is dat Clinton niet altijd het beste voor heeft met Wall Street.

“Op Wall Street heerst de mening dat zowel Trump als Clinton in zekere zin niet helemaal eerlijk zijn. Maar het gaat om de risicofactor. Bij Trump is die gigantisch. Clinton mag ik niet echt, maar ze is wel gekwalificeerd. Daarom heb ik mijn mening herzien”, aldus hedge-fund handelaar Michael.

Trump is losgeslagen wild”, meent analist en adviseur Nancy. Hij is niet buitengewoon getalenteerd, noch intelligent. And he is full of sh*t. Zijn beleid is gericht op anti-groei, met een veel grotere kans op een ‘black swan event’ (een plotse, zeer ingrijpende verandering van de situatie waardoor de beurskoersen kelderen). Fans van Trump zijn nog steeds niet uitgestorven. Eén daarvan is Antony Scaramucci van SkyBridge Capital. Hij is van mening dat Trump goed is voor Wall Street omdat Trump minder regels voor bedrijven wil en de belastingen wil hervormen. Naast Scaramucci, kan Trump rekenen op steun van Carl Icahn en John Paulson. Een andere hedge-fund manager laat doorschemeren dat Trump niet te vertrouwen is. “Hij zegt het één, maar niemand gelooft hem. Aan de andere kant zal Clinton haar woorden voorzichtiger moeten uitkiezen.” Moraal van het verhaal? Stocks don’t lie, politicians do.  

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …