Eden Hazard Cristiano Ronaldo is 4 keer meer waard dan het volledige Hongaarse voetbalteam, dat blijkt uit een onderzoek van de ING Groep. Maar is hij ook de best betaalde voetballer op Euro-2016? De meest waardevolle ploeg in Frankrijk is Spanje. Alle spelers van het Spaanse elftal zijn samen een slordige €650 miljoen waard. Wereldkampioen Duitsland is bijna €100 miljoen minder waard. Frankrijk sluit de top-3 met bijna €500 miljoen. De Rode Duivels staan op de 4e plaats met een prijskaartje van €452 miljoen voor alle Duivels tezamen. Meest waardevolle ploeg euro-2016 Maar wie verdient er nu het meeste? Hier is de top-10 van beste betaalde voetballers. De best betaalde Belg vinden we meteen terug op de 10e plaats …

# 10. Eden Hazard

De aanvaller van Chelsea heeft een moeilijk seizoen achter de rug maar lijkt net op tijd klaar om te schitteren op het EK. Zijn jaarsalaris bedraagt € 17 miljoen.

# 9. Sebastian Schweinsteiger

Ook Schweinsteiger heeft een moeilijk seizoen achter de rug bij Manchester United. De Duitse middenvelder strijkt er wel een jaarsalaris van €18,8 miljoen op.

# 8. Philipp Lahm

De Duitse kapitein speelt al zijn 4e EK. Zijn jaarsalaris bedraagt €19 miljoen.

# 7. Iker Casillas

Het Spaanse sluitstuk van de defensie heeft een jaarsalaris van €21 miljoen.

# 6. Andres Iniesta

De middenvelder van Barcelona is de draaischijf van de getalenteerde Spaanse lichting. Hij verdient jaarlijkse €21,5 miljoen.

# 5. Wayne Rooney

De aanvaller van Manchester United is steeds een rots in de branding. Daarvoor mag hij ieder jaar €22 miljoen bijschrijven op zijn bankrekening.

# 4. Thomas Mueller

Mueller is de best betaalde speler van regerend wereldkampioen Duitsland. Zijn jaarsalaris bedraagt €23,6 miljoen.

# 3. Gareth Bale

Na winst in de Champions Legue zal Bale zijn zinnen zetten op de Franse velden. De aanvaller van Real Madrid int jaarlijkse een slordige €25 miljoen.

# 2. Zlatan Ibrahimovic

De excentrieke ex-aanvaller van Paris Saint Germain zal in Frankrijk zijn kunstjes komen tentoonstellen. Bij PSG streek hij alvast €28,5 miljoen per jaar op.

# 1. Cristiano Ronaldo

De Portugese aanvaller steekt er met kop en schouders bovenuit, zijn loonbriefje bedraagt na 1 jaar maar liefst €67,4 miljoen.