Luxe jacht 174M

Eerder kon je al een blik werpen op de zeldzame jacht van Mercedes. Maar op de Monaco Yacht Show staan nog meer luxueuze bootjes te bewonderen. Een van de luxeboten die je er kan kopen, is de ‘Solandge’.

Deze heeft een prijskaartje van maar liefst $174 miljoen.

De ‘Solandge’ is 85 meter lang. Bestaat uit 6 dekken, een bar met een piano, een cinema en een lift. Je kan er ook met een helikopter op landen.

Luxe jacht 174M - 2

8 suites kunnen 16 gasten verwelkomen. De binnenkant is versiert met marmer en donker hout waardoor het meer op een paleis lijkt dan een boot.

Luxe jacht 174M - 3

De master suite heeft een gigantische kroonluchter en een impressionant king-size bed. De master suite heeft ook zijn eigen badkamer met een inloopdouche en een marmeren bad.

Luxe jacht 174M - 4

De master suite heeft ook zijn eigen dek met een privé jacuzzi.

Luxe jacht 174M - 5

Verder is er aan boord ook nog een sauna, een fitness, een eetgelegenheid met keuken en een bar dat precies uit een 5-sterren hotel is geplukt.

Luxe jacht 174M - 6

En er zijn ook verschillende rustige plekjes waar je even kan uitrusten van alle luxe.

Luxe jacht 174M - 7

Bron + Foto’s: Business Insider

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …