Clinton Trump

De recente uitspraken over vrouwen hebben Donald Trump geen goed gedaan in de race om het witte huis. Voor velen lijkt het alsof de race al voorbij is nog voor de stemmen worden gegeven. Maar niets is zeker, ook niet in de politiek.

Dit zijn 10 redenen waarom Trump in november alsnog als winnaar uit de bus kan komen.

-1. Diegene die denken dat Trump zich moet terugtrekken uit de verkiezingen, waaronder 95% de media, zijn dezelfde mensen die van mening zijn dat hij nooit had moeten meedoen.

-2. Wat Trump heeft gezegd over vrouwen, is verkeerd. Maar het is niet erger dan andere dingen die hij al gezegd heeft. Uiteindelijk zal men meer kijken naar wat hij van plan is als president in plaats van wat hij van plan is met vrouwen.

-3. Er staat nog een 3e tv-debat op het programma waar Trump een nieuw aanvalsplan kan lanceren.

-4. Ondanks de felle reacties, is er nog geen bewijs dat de beleggers getraumatiseerd zijn door zijn uitspraken. Weinig aanhangers van Trump steunen hem om zijn persoonlijkheid, maar voor zijn bezorgdheid omtrent migratie.

-5. Uit een poll blijkt dat 12% van de Republikeinse kiezers wil dat Trump ermee stopt. Maar dat is een daling ten opzichte van 19% in augustus.

-6. De meeste criticasters van Trump hebben weinig tot geen invloed op de kiezers.

-7. Groepshysterie, zoals op de aandelenmarkten, is iets bijzonders. Het komt snel op maar verdwijnt ook sneller dan een tropische storm.

-8. Hillary Clinton is ook niet bepaald vrij van alle zonden.

-9. Volgens de media is het voorbij voor Trump, maar hoe dikwijls heeft de media gelijk? Denk Brexit.

-10. Er zijn nog enkele weken te gaan tot de eigenlijke verkiezingen beginnen, er kan nog veel gebeuren. Nog niet zo lang geleden zat Clinton in het verliezende kamp nadat ze onwel was geworden tijdens haar verkiezingscampagne.