euro rijkdom

Steve Siebold is een man die weet waarover hij spreekt wanneer het er op aankomt om rijk te worden. Op een bepaald moment zat hij met $50.000 schulden, nu is hij een self-made miljonair. Wie echt miljonair wil worden, kan dat ook, zegt Siebold.

Heb jij soms dat gevoel dat het maar niet wil lukken, dat wat je ook doet er iedere keer weer iets tussenkomt waardoor je er niet in slaagt rijk te worden? Dat gevoel had Steve Siebold ook. Toen zijn bankrekening $50.000 in het rood stond, nam hij de beslissing om zijn leven om te gooien. Hij zou rijk worden, en het is hem nog gelukt ook.

Deze 10 tips zorgden ervoor dat Steve Siebold nu het leven leidt waar veel mensen van dromen, net zoals hijzelf enkele jaren geleden.

-1. In een vrije economie kan iedereen rijk worden en zo veel geld verdien als hij/zij wil.

-2. Je achtergrond, diploma of IQ is niet belangrijk wanneer je écht veel geld wil verdienen. Er zijn altijd manieren om je doel te bereiken.

-3. De snelste manier om geld te verdienen, is door een probleem op te lossen. Hoe groter het probleem, hoe meer je kan verdienen.

-4. Luister niet naar de mensen die altijd ‘nee’ zeggen en je vertellen dat het niet mogelijk is.

-5. Verwacht nog veel meer geld te verdienen. Waarom tevreden zijn met €100.000 als je ook €1 miljoen kan verdienen.

-6. Laat de angst van geld achter je en denk wat geld je allemaal kan geven: vrijheid, opportuniteit, mogelijkheden, …

-7. Rijk worden is geen privilége maar een recht. Iedereen heeft het recht om rijk te zijn.

8. Wacht niet af. Je gaat niet ontdekt worden, niemand komt jou helpen, niemand gaat de rode loper uitrollen. Wanneer je veel geld wilt verdienen, moet je er zelf voor werken.

-9. Lig niet wakker van tekort aan geld maar zorg ervoor dat je genoeg geld hebt. Lig niet wakker van geld tekort maar werk had voor geld teveel.

-10. Zeg niet meer tegen jezelf dat rijk zijn buiten je mogelijkheden ligt. Veel geld verdienen is een kracht die van binnenuit begint.

Bron: Business Insider