We horen vaak dat een eigen bedrijf de beste manier is om miljonair te worden. Hoewel dat voor veel mensen klopt, is het niet de enige manier. Je kan ook miljonair worden terwijl je voor iemand anders werkt. Met een loontrekkende job heb je daarnaast ook meer zekerheid. Dit zijn 5 manieren om ook in loonverband miljonair te worden.

Het vangnet van een loontrekkende job opgeven voor een zelfstandige activiteit, is niet eenvoudig. Maar dat betekent niet dat je de droom om miljonair te worden moet opgeven. Via enkele interessante manieren kan ook iemand met een loontrekkende job rijk worden.

-1. De status van partner verdienen

Partners heb je niet alleen bij advocatenkantoren. Je kan ook partner worden van een gewoon bedrijf, meestal bij kleine bedrijven of startups. Naarmate een bedrijf groeit, zullen bepaalde medewerkers kansen krijgen om partner te worden.

Wanneer je hard genoeg werkt, een bepaalde expertise aan de dag kan leggen en laat zien dat je leiderschapscapaciteiten hebt, kan jouw baas wel eens voorstellen om partner te worden. Die status kan je miljonair maken.

-2. Aandelenopties

Aandelenopties worden vaak onderhandeld bij een sollicitatie. Aandelenopties kunnen veel geld opbrengen. Het is soms interessanter om een lager loon te aanvaarden indien je aandelenopties kan krijgen.

Let wel op, aandelenopties kan je enkel ten gelde maken wanneer het bedrijf naar de beurs trekt, wordt overgenomen of dividenden uitkeert (indien je de opties hebt omgezet naar effectieve aandelen).

-3. Slim Beleggen

Wie minder geld uitgeeft dan hij/zij verdient, heeft geld over om te beleggen. Wie zijn geld slim belegt, kan er een mooi fortuin mee opbouwen. Door aandelen te kopen kan je participeren in de groei of de uitkering van een dividend van andere bedrijven.

Als een parkeerwachter rijk kan worden met beleggen, kan jij dat ook. Lees hier >>

-4. Het bedrijf overnemen

Vooral bij KMO’s zie je vaak dat de eigenaars op een geven moment op pensioen willen gaan. Dat is uiteraard geen reden om het bedrijf te stoppen. Maar je hebt ook bedrijven waar de eigenaars liever met andere projecten bezig zijn. Die kijken meestal ook naar een moment om het bedrijf over te laten aan anderen.

Een gerespecteerde medewerker zal vaak als eerste de kans krijgen om het bedrijf over te nemen.

-5. Je eigen bijverdienste

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om thuis bij te verdienen. Wanneer je bijverdienste niet in conflict staat met je dagelijkse job, kan je ’s avonds en in het weekend voor eigen rekening werken.

Bron: Entrepreneur

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …