Horloge Luminor

Een horloge is tegenwoordig meer dan alleen een statussymbool. Veel mensen beginnen terug een horloge te dragen zodat ze niet op hun smartphone moeten kijken naar het uur. Zo raak je weer afgeleid door berichtjes van Twitter of Facebook. Maar het mag er natuurlijk ook best mooi uitzien.

Een Rolex van een paar duizend euro kan al snel oncomfortabel aanvoelen. Maar een mooie horloge moet niet duur zijn. Er zijn tientallen betaalbare opties.

Nixon (€100)

Nixon legt de focus vooral op de doelgroep surfen, skaten en sneeuw. Het biedt een variëteit aan kleurenopties, zowel voor het uurwerk als het bandje.

Amazon

Amazon

Citizen (€130)

Wie al eens naar golf kijkt op tv (vooral in België steeds populairder) zal bekend zijn met de horloges van Citizen. Het is een bekend merk met een redelijke prijs en het heeft een subtiel design. 

Jomashop

Jomashop

Seiko (€149)

Seiko is een zeer sterk horlogemerk. Wil je iets dragen in de stijl van een Rolex maar aan een goedkopere prijs, dan is Seiko jouw merk.

Amazon

Amazon

Mondaine (€149)

Horloges van mondaine geven een leuk, pop-art gevoel. Zonder veel boe of ba ziet het eruit zoals een oude stationsklok.

Amazon

Amazon

Armogan (€149)

Armogan brengt de klassieke look van de jaren 1920 terug naar de moderne tijd. Terwijl andere merken overdrijven met hun chronometers maakt Armogan het terug elegant.

Huckberry

Huckberry

Bron + Foto’s: Business Insider