podcast

Ben jij ook iemand die graag up-to-date blijft over geldzaken, rijkdom en succes maar je hebt niet altijd evenveel tijd om te lezen, dan zijn podcasts ideaal. Tijdens een workout, in de file of op de trein/bus heb je via een podcast wel die tijd om bij te leren.

We zijn er zeker van dat minstens een van onderstaand podcasts je zal interesseren.

Planet Money

Planet Money is een bijzonder populaire podcast om de eenvoudige reden dat het heel interessant en aangenaam is om te volgen. Twee keer per week worden er op een eenvoudige manier complexe economische zaken uitgelegd. Wat gebeurt er met de Brexit … of waarom duurt het zo lang om de chip van mijn bankkaart te lezen.

Volg de podcast hier >>

The Tim Ferris Show

The Tim Ferris Show zal je helpen om het mechanisme van succes beter te begrijpen. Tim Ferris is de auteur van de bestseller “4-Hour”. In zijn podcasts werkt hij samen met de beste mensen in hun vakgebied en ontleedt hij de technieken achter hun succes. Zo is er bijvoorbeeld een podcast met Silicon Valley expert Marc Andreessen.

Volg de podcast hier >>

Marketplace

Marketplace houdt je op de hoogte van ’s werelds belangrijkste businessnieuws. Iedere dag praat Kai Ryssdal je door de belangrijkste gebeurtenissen van de dag. Naast de belangrijkste verhalen hoor je ook exclusieve interviews met zeer belangrijke zakenmensen.

Volg de podcast hier >>

StartUp

Sterreporter Alex Blumberg besloot in 2014 zijn eigen kans te wagen. Als radioveteraan begon hij zijn eigen bedrijf met een podcast. Nu is StartUp al aan zijn 3e seizoen. Het eerste seizoen gaat over de moeilijke opstart van zijn eigen bedrijf. Het tweede seizoen gaat over de problemen bij datingsite Dating Ring. En het derde seizoen gaat over het leven van ondernemers en hoe diep ze moeten gaan om hun donkerste dagen te overwinnen.

Volg de podcast hier >>

Master in Business

Met Master in Business krijg je een blik in het brein van de slimste beleggers op Wall Street. Belegger en auteur Barry Ritholtz vormt iedere week een team met een van de belangrijkste businessmensen. Ze discussiëren dan over dingen zoals hun carrière of onderzoek dat ze verrichten. Recente gasten waren bijvoorbeeld Vanguard oprichter Jack Bogle of Mohamed El-Erian van Allianz.

Volg de podcast hier >>

Bron: Business Insider