Best betaalde jobs mannen

Je hoort dikwijls dat het belangrijk is om geld te (be)sparen om rijk te worden. Maar langs de andere kant is het minstens zo belangrijk om meer geld te verdienen om rijk te worden. Daarom is het belangrijk om te weten wat de best betaalde jobs zijn.

Stel, je verdient €50.000 en door goed te besparen kan je €12.000 per jaar sparen. Dat is ¼ van je loon, niet slecht. Om nog eens €12.000 extra te (be)sparen, moet je al heel veel moeite doen. Het is ‘gemakkelijker’ om naar een inkomen te gaan waar je €12.000 per jaar meer verdient. Aan de bovenkant zit het meeste potentieel.

Dit zijn de 7 best betalende jobs voor mannen (in de Verenigde Staten, al zal daar niet zo heel veel verschil op zitten met België of Nederland).

-7. Piloot en boordwerktuigkundigen

Gemiddelde salaris: €7.000

Een piloot heeft de grote verantwoordelijkheid om de passagiers of de vracht veilig naar de eindbestemming te brengen. Een boordwerktuigkundige is aan boord van een vliegtuig de persoon die verantwoordelijk is voor het correct functioneren van alle technische systemen.

-6. Computer hardware ingenieurs

Gemiddeld salaris: €7.050

Computer hardware ingenieurs onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en testen systemen en componenten van computers, zoals processors, printplaten, geheugenapparaten, netwerken en routers.

-5. Bouwkundige en technische managers

Gemiddeld salaris: €7.100

Bouwkundige en technische managers plannen, coördineren en voeren de plannen uit in de bouwsector.

-4. Advocaten

Gemiddeld salaris: €7.300

Advocaten vertegenwoordigen personen of bedrijven in juridische geschillen of ze geven advies omtrent de wetgeving.

-3. Artsen en chirurgen

Gemiddeld salaris: €7.300

Artsen en chirurgen dragen de verantwoordelijkheid van de gezondheid van de patiënt.

-2. Apothekers

Gemiddeld salaris: €8.050

Apothekers hebben de grote verantwoordelijkheid om de patiënten het juiste advies te geven omtrent de geneesmiddelen die ze moeten nemen.

-1. CEO’s

Gemiddeld salaris: €8.100

CEO’s staan aan het hoofd van een bedrijf en dragen de grote verantwoordelijkheid over de toekomst van alle werknemers en de gezondheid van het bedrijf zelf.

Bron: CNBC