Krachtige tips miljonair worden

Iedereen kan miljonair worden, ook jij! Een uitzichtloze situatie is zelden zo uitzichtloos als ze lijkt. Dwayne ‘The Rock’ Johnson begon zijn carrière met $7 en is nu de best betaalde acteur ter wereld. Elon Musk leefde ooit van $1 per dag. Amancio Ortega, oprichter van Zara en rijkste Europeaan, begon met €100. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Maar wat je nodig hebt om zover te komen, zijn krachtige overtuigingen.

Deze miljonairs en miljardairs hebben 1 ding gemeen: ze waren ervan overtuigd dat ze zouden slagen. Ze hebben hun leven overhoop gegooid met krachtige ideeën die iedereen kan toepassen. Dit zijn de 7 krachtigste ideeën die jou miljonair kunnen maken.

# 1. Gebruik eenvoudige woorden

Hoe goed kan jij je boodschap overbrengen? Als je veel geld wilt verdienen, moet je er voor zorgen dat de mensen je begrijpen. Niemand zit te wachten op de volgende persoon die in moeilijke woorden spreekt. Maar eenvoudige woorden gebruiken is niet voldoende. Als je goed naar miljonairs luistert, zal je merken dat ze weldoordacht spreken en dat ieder woord een betekenis heeft.

# 2. Gooi het oude overboord

Wil je aan iets nieuw beginnen, moet je eerst afscheid nemen van het oude. Je kan geen positieve houding aannemen als je nog steeds negatieve gedachten heb. Je kan niet een nieuwe auto gaan kopen als je nog geen afscheid hebt genomen van je oude auto. Gooi je oude gewoontes overboord en begin onmiddellijk met de nieuwe.

# 3. Doelstellingen – dagelijks

Of je nu financiële doelstellingen zet, je wekelijks takenpakket bekijkt of manieren zoekt om je business te laten groeien, schrijf iedere dag je doelstellingen op. Wanneer je iedere dag je doelen opschrijft, kan je prioriteiten stellen.

# 4. Doe wat je zegt

Je moet doen wat je zegt dat je gaat doen, ook al zeggen andere mensen dat je het niet moet doen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel mensen die zeggen dat je business niet met plezier kunt mengen, maar wie vol passie en overgave zijn werk met plezier doet, kan beide combineren.

# 5. Beslis

De meeste mensen hebben angst van beslissingen omdat ze vrezen de verkeerde beslissing te nemen. Die angst zorgt er ook voor dat ze opportuniteiten laten schieten. Je moet leren beslissingen nemen, ook al faal je van tijd tot tijd.

# 6. Stel vragen

Veel mensen denken dat ze alle antwoorden weten, maar dat denken weerhoudt hen er nu juist van om de waarheid te ontdekken. Stel vragen om duidelijkheid te krijgen anders gok je maar wat en kom je nergens.

# 7. De beste

Er was eens een pianiste die een prachtige voorstelling gaf. Tijdens de pauze komt er een mijnheer naar haar toe en zegt ‘Ik zou alles opgeven om zo mooi piano te kunnen spelen zoals jij’. ‘Oh nee, dat is niet waar.’, zegt de vrouw. De man is verbijsterd. Dan gaat de vrouw verder; ‘Jij wilt alles opgeven, behalve je tijd. Jij wilt piano spelen zoals ik, maar jij wilt niet gaan zitten en oefenen, uur na uur, dag na dag, jaar na jaar’. Moraal van het verhaal: als je de beste wilt zijn, moet je daar iets voor over hebben.

Bron: Succes.com