Hij heeft de neiging om te spreken zonder na te denken. Hij heeft zichzelf meer dan eens voor schut gezet. En iedereen dacht dat het een grap of een publiciteitsstunt was. Maar Trump zou wel eens, tegen alle verwachtingen in, de beste Amerikaanse president ooit kunnen worden. Trump is misschien wel eens de juiste persoon op de juiste plaats op het juiste moment.

Dit zijn 7 redenen waarom Donald J. Trump de beste president ooit kan worden.

-1. Hij legt de lat hoog

Trump gelooft écht in het talent en de suprematie van de Amerikanen. Hij is met niets anders dan het beste tevreden (zat ook in zijn overwinningsspeech). Hij staat erom bekend iedereen te ontslaan die niet perfect is.

-2. IS

Niemand anders dan Trump sprak zwaardere woorden uit om IS te vernietigen. Niemand anders dan Trump zal meer moeite doen om de Islamitische terreur te ontmantelen.

-3. Hij kan niet omgekocht worden

Trump heeft het zelfvertrouwen en de X-factor van een politicus. En in tegenstelling tot de meer traditionele politicus kan hij niet omgekocht worden door lobbyisten of belangengroepen. President Trump is alleen maar geïnteresseerd in zijn eigen macht.

-4. Hij is een echte Amerikaan

Trump is een échte Amerikaan en zal alles doen in het belang van de Verenigde Staten. Hij zal samenwerken met andere landen, maar alleen als de VS er ook beter van zal worden. Make America Great Again.

-5. Trump is een echte dealmaker

Zijn zakenleven is een mengeling van falen en grote successen, maar als er een ding is waar hij goed in was, dan was het onderhandelen. Hij weet als geen ander complexe dossiers tot een goed einde te brengen. Hij weet wat hij moet doen om zijn doelen te bereiken.

-6. Hij zegt de waarheid

Politiek correct of niet, dat maakt allemaal niet uit zolang het maar de waarheid is. Trump is niet bang om te zeggen waar het op staat, ook al schoffeert hij daarmee andere mensen. Hij zegt wat vele politici denken, hij vertelt de waarheid waar anderen enkel van dromen.

-7. President Trump heeft het zelf gezegd

“I will be the greatest jobs president that God ever created, I tell you that. I’ll bring back our jobs from China, from Japan, from Mexico and from so many places. I’ll bring back our money. … Sadly, the American dream is dead. But if I get elected president, I will bring it back bigger and better and stronger than ever before, and we will make America great again.“

Bron: Todays Info

Eenvoudig en goedkoop fysiek goud kopen

Open kosteloos een account bij Doijer & Kalff en koop goud vanaf 100 gram, met terugkoop garantie en tegen de scherpste prijs. Opslag apart op naam en volledig verzekerd.

Check ook de GOUD SALE waarin geregeld goudbaren tegen spotprijs worden aangeboden!