miljonair worden vrouwen

Miljonair worden. Wil jij het? Is het bereikbaar? Geloof het of niet, maar iedereen heeft het in zich om miljonair te worden. Veel jongeren spenderen hun geld liever aan auto’s, kleren of smartphones, maar iedereen heeft de mogelijkheid om miljonair te worden. Je moet enkel deze 7 tips volgen. Misschien lukt het dan dit jaar nog.

Sommige zullen er al in slagen om binnen het jaar miljonair te worden, anderen zullen er wat langer over doen. Maar wanneer je onderstaande 7 tips volgt, zal het je zeker lukken.

Dit is wat je vanaf NU moet doen.

# 1. Ontwikkel een financieel plan en schrijf het op

Een reden waarom velen er niet in slagen om miljonair te worden, is omdat ze niet opschrijven wat ze moeten doen. Een geschreven plan dwingt je om actie te ondernemen in plaats van erover na te denken of te praten. Het is ook een gids om de juiste beslissingen te nemen.

Als rijke, succesvolle mensen een ding met elkaar gemeen hebben, dan is het wel dat ze een plan hebben.

# 2. Focus op het verhogen van je inkomsten

De ‘winst’ die je kan behalen door te besparen, is gelimiteerd. Terwijl de ‘winst’ die je kan behalen door meer te verdienen, ongelimiteerd is. Er zijn ook veel meer mogelijkheden om meer geld te verdienen dan om meer geld te sparen.

# 3. Verhoog het aantal inkomstenbronnen

De meeste miljonairs zijn niet afhankelijk van 1 inkomstenbron. Zorg dat het geld langs verschillende kanten binnen komt. De meeste rijke mensen hebben er 3.

# 4. Automatiseer je spaargedrag

We hebben hier al dikwijls gezegd: betaal jezelf eerst. Indien je geen geld overschrijft naar spaar- of effectenrekening in het begin van de maand, zal er niet veel meer overblijven om over te schrijven op het einde van de maand.

# 5. Verhoog je kennis

Lezen, bijleren, blijven ontwikkelen, … het is de hoeksteen van menig miljonair. Je moet overal over kunnen meepraten. Je moet geen genie zijn, maar je moet wel van alles wat belangrijk is op de hoogte zijn. Je moet kennis inhaleren zoals lucht.

# 6. Leef onder je stand, zonder schulden

Het is bekend dat miljonairs zuinig leven. Zuinig is nog iets anders dan gierig. Veel niet-rijke mensen denken dat je gierig moet zijn om rijk te worden, zuinig is echter al voldoende. Beperk je schulden ook tot een minimum. Wanneer je moet lenen om iets te kopen, betekent dat eigenlijk dat je het niet kan betalen.

# 7. Kom in contact met andere miljonairs

Jij bent de som van je omgeving. Je bent evenveel waard als het gemiddeld van je 5 beste vrienden. Meng je in het leven van andere mensen die bewezen hebben te weten wat rijkdom en succes is. De meeste zullen hun kennis graag delen en deuren openen.

Bron: Entrepreneur