Jack Dorsey, Mark Zuckerberg, Evan Spiegel, … het zijn maar een paar namen van jongeren die miljardair werden. Wanneer men naar de jeugd kijkt, denkt men steeds aan hangjongeren. Maar daar staat ook een uiterst succesvolle generatie tegenover. Deze hebben 8 eigenschappen waarin ze zich onderscheiden.

Millennials, de jongere generatie, is een generatie waarvan velen succesvol ondernemen. Hoe komt het dat deze groep er in slaagt beter te presteren dan oudere generaties? Een eerste succesformule is alvast: slapen.

Er zijn 8 geheime formules die succesvolle jongeren onderscheiden van andere: 

# 1. Ze slapen veel Jongeren slapen veel, het is een onderdeel van hun job. Gemiddeld slapen jongeren bijna 9 uur per dag, dat is meer dan oudere generaties die gemiddeld 7 uur per dag slapen. Meer slaap maakt hen fitter in de dag waardoor ze beter presteren.

# 2. Ze omarmen technologie De jongere generatie groeide op met een nieuwe technologische revolutie waardoor ze ook meer gebruik maken van de nieuwste technologische snufjes. Dit maakt hen productiever. Volgens 74% van de millennials maakt technologie hun leven efficiënter en gemakkelijker.

# 3. Ze willen hun eigen baas zijn Jongeren vinden het niet erg om te werken zolang ze maar leren, een bijdrage leveren aan een welbepaald doel en ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen. 2/3 van de millennials wil uiteindelijk zijn eigen baas worden. In 6 stappen je eigen baas op jonge leeftijd

# 4. Geld is niet het allerbelangrijkste Geld is natuurlijk niet onbelangrijk, maar de crisis van de laatste jaren deed veel jongeren beseffen dat de kans reëel is dat ze minder zullen verdienen dan hun ouders. Ze waarderen het leven anders. Succes en sociale vrijheid staat boven geld verdienen.

# 5. Ze hebben flexibele werkuren Jongeren vinden het niet erg om 24 uur per dag beschikbaar te zijn om te werken, zolang ze maar zelf kunnen kiezen waar en wanneer ze werken. 77% vindt dat flexibele werkuren productiever werkt.

# 6. Ze focussen op inkomsten Tegenwoordig kan je niet meer rijk worden door geld te sparen. De eerste stap die je moet zetten is dan ook om je inkomsten te verhogen. Grant Cardone ging van ‘tot over zijn oren in de schulden’ op zijn 21e tot miljonair op zijn 30e. Eerst verdiende hij $3.000 per maand en 9 jaar later $20.000 per maand.

Er zijn verschillende manier om een hoger inkomen te verkrijgen:

# 7. Spaar om te investeren, niet om te sparen De enige reden om te sparen is om te investeren. Investeer je geld op een plaats waar je niet onmiddellijk aan kunt zodat je het niet gebruikt om een tekort op te vullen of voor noodgevallen. Gebruik nooit geld van het fonds waarin je investeert. Je kan bijvoorbeeld ook sparen in een pensioenfonds.

# 8. Ze investeren in zichzelf De beste (en goedkoopste) investering die je ooit moet doen is in jezelf. Lees iedere dag minstens 30 minuten. Bill Gates leest minstens 50 boeken per jaar, Warren Buffett leest gedurende 80% van zijn dag,… lezen inspireert je tot grootse dingen. Op een vraag waar jongeren vandaag $100.000 in moeten investeren, was het Bill Gates die antwoorde: in zichzelf. De energie, vriendschap en intelligentie die je opdoet via een opleiding, zijn onbetaalbare ervaringen in het verder verloop van een carrière.

Bron: Inc.

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.