Snel veel geld verdienen

Wil je miljonair worden dan moet je de focus leggen hoe je €1 miljoen kan verdienen in plaats van hoe je €1 miljoen kunt uitgeven. Er zijn verschillende manieren om steenrijk te worden, de ene manier duurt echter al langer dan de andere. Heb je weinig geduld, lees snel verder.

Volgens self-made miljonair Timothy Sykes helpen onderstaande 9 tips om snel miljonair te worden.

# 1. Focus op een saaie niche

Het duurt lang om via de traditionele weg miljonair te worden. Advocaten, dokters, bankiers, … via deze beroepen kan je een mooie carrière maken en veel geld verdienen, maar het duurt lang. Ga op zoek naar een saaie niche en zorg dat jij daarin de beste wordt.

# 2. School is niet belangrijk

Wanneer je écht gemotiveerd bent om alles te doen wat nodig is om rijk te worden, dan is school of een diploma niet belangrijk. School kost je geld en zorgt dat je jaren inkomen misloopt. Tegenwoordig kan je heel veel zelf leren. Investeer in jezelf en waar je zelf in gelooft.

# 3. Maak offers

Vooral voor jongeren is het moeilijk om offers te maken, bijvoorbeeld je sociaal leven. Maar wil je steenrijk worden, moet je keihard werken en je focus helemaal op je carrière leggen. Studeer, perfectioneer en ga er volledig voor.

# 4. Omarm tegenslagen

Wat je ook doet, er zullen altijd tegenslagen volgen. Het belangrijkste is de manier waarop je daarmee omgaat. Tegenslagen en fouten zijn normaal, leer eruit en ga verder.

# 5. Maak gebruik van populaire sectoren

Wanneer bepaalde sectoren populair beginnen worden, moet je er als de kippen bij zijn. Je wil niet op het feestje komen wanneer de eerste gasten al met de prijzen naar huis gaan. Denk momenteel aan Instagram, Snapchat of Periscope.

# 6. Mik hoger dan €1 miljoen

Geld is niet de grootste drijfveer, geld is een bijproduct van succes. Je doel zou moeten zijn om altijd te blijven groeien. Wanneer je succes hebt, volgt het geld vanzelf. Wanneer je €1 miljoen hebt, verleg je doel dan naar meer.

# 7. Het maakt niet uit waar je woont

Een van de grootste verwezenlijkingen van het internet is het slopen van grenzen. Het maakt niet meer uit waar je woont, je kan alles volgen en uitvoeren via het internet. Omgeving is geen beperking meer tot succes.

# 8. Bedrieg niemand

De sleutel tot rijkdom is geduld en eerlijkheid. Je moet kunnen samenwerken met anderen. En om succesvol samen te werken, moet je eerlijk zijn. Bedrog komt altijd uit en kan je reputatie definitief verwoesten.

# 9. Je hebt geen winst nodig om succesvol te zijn

De meeste mensen leggen de focus op winst maken. Maar het enige dat je business moet doen, is groeien. Leg de focus op groei, denk aan Amazon van Jeff Bezos.