Het Amerikaanse banenrapport over juni is netjes en is goed nieuwe voor de Federal Reserve. Dit zei marktanalist Philip Marey van Rabobank vrijdag tegen ABM Financial News. Marey wees op de groei van het aantal banen in juni van 287.000 stuks, hetgeen hoger was dan zowel de marktverwachting als de taxatie van Rabobank van 201.000 banen. “Juni was voor de Federal Reserve een goede maand. Deze cijfers geven weer wat meer vertrouwen voor een eventuele renteverhoging door de Federal Reserve later dit jaar. De uurloonontwikkeling op jaarbasis blijft met een stijging van 2,3 procent in juni nog wat achter bij de richtlijn van de Fed van 3 tot 4 procent, maar illustreert in elk geval wel de opwaartse loondruk die de Fed graag ziet”, aldus Marey. Het gemiddelde uurloon steeg met 0,02 dollar naar 25,61 dollar en de participatiegraad kwam afgelopen maand uit op 62,7 procent. De dollar reageerde na de cijfers met een flinke stijging ten opzichte van de euro. De Europese munt noteerde vrijdag rond de 1,1011 Amerikaanse dollar tegen 1,1075 dollar eerder op de dag. Ook de aandelenmarkten veerden op. Door: ABM Financial News. Info@abmfn.nl Redactie: +31(0)20 26 28 999 © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …