amerikaanse-jeugd-amerika-vlag   Zet nu je geld in op de Verenigde Staten.  Het ziet er daar beter uit dan in de rest van de wereld. Dat zegt een strateeg van Goldman Sachs. Volgens hem moeten we vooral inzetten op bedrijven uit de S&P 500 die voornamelijk zaken doen in de Verenigde Staten zélf.  Nu het Verenigd Koninkrijk en Japan hun best doen om het hoofd boven het water te houden, rapporteert Godman Sachs haar klanten dat het nu de tijd is om in de Verenigde Staten te investeren. En dan met name in bedrijven in de S&P 500 die een minimale afhankelijkheid hebben ten aanzien van internationale verkoopactiviteiten. Aandelen van bedrijven die voornamelijk afhankelijk zijn van binnenlandse verkopen zouden het beter doen dan bedrijven die erg afhankelijk zijn van overzeese verkopen. Dit zegt David Kostin, een beleggingsstrateeg bij Goldman Sachs. Volgens hem is het aan de sterke dollar te danken dat met name bedrijven die op de binnenlandse markten actief zijn het beter zullen doen dan bedrijven die veel zakendoen met andere landen. Bovendien zijn er veel Amerikaanse bedrijven waarvan de aandelen nu relatief goedkoop zijn. Kostin verwacht dat de dollar duurder zal worden en dat daarom binnenlandse bedrijven goed zullen blijven presteren. De analist van Goldman Sachs verwacht zelfs dat de euro pariteit met de dollar zal vertonen. Dat is op papier slecht voor de export, maar deste beter voor de binnenlands markt. Naast Groot-Brittannië en Japan zal het ook moeilijk blijven in China. Bovendien hebben veelbelovende landen zoals Brazilië veel moeite om het vertrouwen van investeerders voor zich te winnen. Er lijkt dus haast geen andere keuze te zijn, dan om te investeren in de VS. Kostin ziet wel zwakheden in de financiële- en technologie sector. Deze zijn gemiddeld genomen erg afhankelijk van internationale verkopen. Hoe dan ook, binnen de S&P 500 zijn er minimaal 100 bedrijven die voornamelijk zaken doen op de binnenlandse markt.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …