(ABM FN) Degroof Petercam heeft dinsdag het koersdoel voor MDxHealth verhoogd van 4,80 naar 5,30 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De koersdoelverhoging volgde nadat de Amerikaanse zorgverzekeraar Independence Blue Cross liet weten voortaan de prostaatkankertest ConfirmMDx van MDxHealth te zullen vergoeden. De zorgverzekeraar heeft bijna 8,5 miljoen klanten. Interessanter, aldus de analisten van Degroof Petercam, is dat de zorgverzekeraar onderdeel uitmaakt van een groter geheel dat in totaal meer dan 98 miljoen Amerikanen verzekert, ofwel één op de drie Amerikanen. De deal biedt volgens het beurshuis dan ook de kans om met meer aangesloten verzekeraars tot een overeenkomst te komen.

Degroof Petercam wees daarbij ook op de recent door MDxHealth verhoogde outlook voor 2016. Waar het biofarmabedrijf eerder nog rekende om dit jaar een omzetgroei van 30 tot 50 procent te realiseren, mikt het inmiddels op een stijging van meer dan 60 procent.

Op een rode beurs won het aandeel MDxHealth dinsdag 1,8 procent op 4,00 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.