Tesla Motors heeft zelf al ongelofelijk ‘coole’ auto’s. Maar wat sommige eigenaars ervan kunnen maken grenst aan het onwaarschijnlijke. Van een Tesla in de kleuren van de regenboog tot een Tesla lijkwagen.

Dit zijn de coolste gepimpte Tesla’s.

Een Italiaanse Tesla-eigenaar gebruikte reflecterende tape aan de randen van de wagen zodat het licht geeft in het donker.

Night vision ?? #tesla #tron #custom

Een foto die is geplaatst door Nicola Franceschi (@nicfranceschi) op

Een Nederlands bedrijf transformeerde een Tesla Model S om naar een lijkwagen. De wegen heeft een scheidingswand en een elektrisch uitschuifbare vloer voor de kist. Er werd 8 maanden aan de transformatie gewerkt. (Foto: Van der Lans & Busscher B.V.)

Tesla lijkwagen

Tesla zelf creëerde voor de holebi Pride in Chicago een Model X in de kleuren van de regenboog.

#Tesla #Pride #ModelX #TeslaMotors #ModelS #SFPride #SF #SanFrancisco

Een foto die is geplaatst door Ken.. ? (@kennethjames__) op

Ook Wil.i.am van de Black Eyed Peas heeft zijn Tesla laten ombouwen.

Tesla werkt ook samen met de LAPD om de Model S om te vormen naar een politiewagen.

??? “@TeslaMotors: LA Mayor @ericgarcetti announces historic transition to Green Energy Vehicles” @LAPDHQ #LAPD http://t.co/RnkGIMivPy #TeslaInterceptor #PoliceTesla #LAPDTesla #Tesla #TSLA #ModelS #EV ???

Een foto die is geplaatst door Tesla NY (@teslanewyork) op

In Hawthorne, Californië, ligt een bedrijf – Unplugged Performance – dat gespecialiseerd is in het ombouwen van Tesla’s. Ze transformeren vooral Tesla’s om in racewagens. Dit zijn er zo twee. (Foto’s: Unplugged Performance)

Tesla

Tesla Model X

Bron: Business Insider